Сім’я ресторанів «Файне місто» – святкуєте та відзначайте урочисті події разом з нами

2019-05-24

Бажаєте дізнатися про найкращі заклади Тернополя? Плануєте вечірку з друзями чи сімейне свято, але не знаєте, який ресторан може запропонувати найвигідніші умови та найкращий сервіс? Шукаєте кафе, у яких можна приємно відпочити, смачно та недорого поїсти? Ідеальний вибір для усіх випадків – сім’я ресторанів «Файне місто». Бари Тернополя пропонують клієнтам різноманітні страви та напої на будь-який смак. Туристам цікаво відвідати кафе Тернополя з аутентичною концепцією та скуштувати українські національні страви та напої. У місті дуже багато молодіжних закладів з демократичними цінами та чудовими можливостями для відпочинку у компанії друзів. Для особливих подій чудово підходять шикарні ресторани з вишуканими стравами та елітними напоями. Проте, кожна концепція накладає певні обмеження на меню, винну карту, інтер’єр та ціни. У чому полягає перевага сім’ї ресторанів «Файне місто»? Наш комплекс складається з чотирьох закладів з різними концепціями. Ви зможете обрати будь-який з варіантів, що відповідає причині свята, уподобанням винуватця урочистостей та гостей.

Пивний ресторан «Файного міста»

Ви вважаєте, що паби не підходять для сімейних свят та відпочинку у затишній атмосфері? У переважній більшості випадків таке уявлення відповідає дійсності. Але, пивний бар «Файного міста» – заклад з унікальною концепцією. У нас дуже затишна атмосфера. Вам обов’язково сподобається стильний дизайн, зручні та красиві меблі з натурального дерева. Меню Пабу здатне задовольнити будь-які уподобання. Тут можна втамувати спрагу живим пивом, вибрати смачні закуски, салати, гарячі страви, приготовані зі свіжих продуктів за унікальними рецептами. Ресторан-паб «Файне місто» у Тернополі – найпопулярніший заклад для відпочинку молоді, представників середнього та старшого покоління. Якщо ви плануєте сімейне свято, саме тут можна чудово провести час з дітьми. Ми пропонуємо чудові безалкогольні коктейлі, соки, фреші та смузі. Вибір десертів, морозива вдовольнить найвибагливіших юних клієнтів. Яка дитина не любить малювати? Офіціанти Пабу «Файне місто у Тернополі» обов’язково запропонують наймолодшим гостям папір та олівці. Найкращі малюнки демонструються біля барної стійки – справжній талант повинен радувати якомога більше людей. У нас дуже часто виступають популярні музичні гурти. Жива музика, атмосфера свободи та гостинності, смачні страви та напої – чудове поєднання для незабутнього свята.

Клуб «Файного міста»

Це заклад, що пропонує чудові можливості для відпочинку молоді. Концепція Клубу – напрямок фьюжн. Ми вирішили відійти від стереотипного сприйняття молодіжного клубу як простору для гучних вечірок з танцями та дратвовою музикою. У нас дуже затишно. Комфортні м’які меблі, декоративні рослини, стилізація під старовину чудово поєднується з сучасними індустріальними декоративними елементами. Клуб «Файного міста» у Тернополі – заклад, у якому можна смачно поїсти. У нашому меню є легкі закуски та салати, вишукані та поживні страви, приготовані зі свіжих, екологічно чистих продуктів висококваліфікованими кухарями. Елітні сири, надзвичайно смачні страви з овочів, м’яса та риби на грилі, вишукані десерти – вибір задовольнить найвибагливіший смак. Напої – особливий предмет гордості наших барменів. Вам запропонують вина європейських брендів, оригінальні алкогольні та безалкогольні коктейлі. Кава та чай найвищого ґатунку, тонізуючі та освіжаючі напої на будь-який смак подарують свіжість та справжню насолоду вишуканого смаку.

Ресторан «Ян Амор» від «Файного міста»

Бажаєте насолодитися вишуканими стравами високої кухні та елітними винами? Приходьте до ресторану «Ян Амор» у Тернополі. Стильний та затишний інтер’єр, приємна атмосфера – ідеальні умови для відзначання особливих подій, зустрічі з діловими партнерами чи романтичної вечері. У меню ресторану представлені найкращі страви європейської кухні, приготовані вико кваліфікованими кухарями. Їх майстерність та творчий підхід до роботи межують з мистецтвом. Ми – єдиний ресторан у Тернополі з відкритою кухнею. Ви отримуєте можливість спостерігати за процесом приготування страв. Для нас дуже важливо пропонувати гостям не лише смачну, але й корисну їжу. Делікатеси, морепродукти, елітні сири, свіжі овочі та фрукти – наші пропозиції здатні вдовольнити найвимогливіших гурманів. Ми використовуємо найсучасніші технології. У «Ян Маро» можна скуштувати м’ясо, приготоване з використанням методу «Су-віт». Справжні знавці та поціновувачі елітних вин зможуть насолодитися вишуканим смаком напоїв від відомих брендів з Франції, Греції, Італії, Іспанії, Аргентини, Австралії, Нової Зеландії, Чорногорії. Ми співпрацюємо лише з надійними постачальниками. Для приготування страв використовуються найсвіжіші, екологічно чисті овочі, фрукти, м’ясо та зелень від місцевих фермерських господарств.

Бездоганне обслуговування, приємна атмосфера та демократичні ціни

Сім’я ресторанів «Файне місто» – яскравий приклад доброзичливого та гостинного сервісу. Ми пропонуємо широкий вибір можливостей для чудового відпочинку та маємо потенціал для задоволення будь-яких уподобань. Якщо ви вважаєте, що свято у найпопулярнішому закладі Тернополя стане надто обтяжливим для сімейного бюджету, приходьте до нас та переконайтеся у протилежному. Клієнти, що приходять до нас вперше, отримують приємне здивування. Вам також обов’язково сподобаються наші ціни. Чекаємо на вас з нетерпінням і гарантуємо приємний відпочинок та хороші враження.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття