Сімейний відпочинок на «ура»: чому варто завітати в Ян Амор?

2019-05-26

Гучні паби та кафе не можуть зрівнятися зі спокійною та неквапливою атмосферою хорошого ресторану. Звичайно, кожному з нас імпонує свій формат відпочинку, але родиною приємно обідати у тихому місці, де ніхто не турбує, мало сторонніх очей. А якщо мова про святкування дня народження? Тут важливий особливий підхід і ретельна організація, а ще гарний інтер’єр. Якщо у Вас виникають такі проблеми із пошуком закладу, є бажання чудово і смачно провести час – запрошуємо до нас!

Jan Amor – ресторан у Тернополі, обов’язковий для Вашого візиту!

stravaОбираючи заклад для відвідин родиною, кожен із нас звертає увагу на безліч моментів. Тут важливо усе – кухня, винна карта, дизайн обідньої зали і сервіс, який неодмінно має бути щирим і професійним. Такий ресторан у Тернополі є і ми будемо раді бачити Вас у себе в гостях:

  • Їжа. Вишукані страви – тар-тар з тунця та авокадо, французькі устриці, салат з морепродуктами і печеним перцем – незабутня вечеря зі середземноморським присмаком залишиться у спогадах надовго!
  • Вино. Розкішна колекція вина Старого і Нового світів. З кожним ковтком відкриваєш для себе унікальні грані та відтінки напою. День народження або святкування річниці з таким доповненням стає особливою подією!
  • Інтер’єр. Європейський стиль, три різні зали, в яких кожна деталь налаштовує на чудовий вечір. Естетика у всьому – від меблів до посуду!
  • Атмосфера. Сімейний відпочинок потребує затишку, неквапливості. Ми це гарантуємо Вам. Приємна тиха музика, закритість від гомінкого міста, обмежена кількість посадкових місць – Вашій родині сподобається тут вечеряти!

Сімейний ресторан Jan Amor – ідеальне місце для Вашого свята і родинного відпочинку!

Ми піклуємося про затишок і особливий настрій, адже сімейний ресторан має бути неодмінно затишним, теплим, привітним. Молоді сім’ї та великі родини обожнюють обідати у нас, бо знають – в Ян Амор дуже смачно і безпечно їсти. Також будемо раді розділити Ваші святкові миті, тому пропонуємо наступні послуги:

  • Допомога в організації банкету, формування особливого меню, враховуючи усі нюанси та побажання.
  • Кейтеринг – супроводжуємо на виїзних святах, церемоніях. Професійні кухарі та вправні офіціанти допоможуть зробити захід комфортним і безтурботним.

Європейський ресторан у м. Тернопіль Ян Амор запрошує Вас та Вашу родину на вишуканий обід! Бронюйте завчасно столики для максимально комфортного відпочинку!

Наступна стаття >Наступна стаття