Сімейний відпочинок з дитиною? Смачно буде всім в На Небі!

2022-05-04

Коли батьки планують спільний сімейний відпочинок з дитиною, їм варто обрати те місце, в якому було б комфортно як дорослим, так і діткам. Окрім цього, потрібно звертати увагу на представлене меню. Найкращим вважається те, яке призначається для представників різних вікових категорій. Слід зазначити, що не завжди їжа, що пропонується в меню для дорослих, підходить діткам, а тим більше малюкам. Тому до вибору закладу, де плануються посиденьки, потрібно підійти серйозно та відповідально. Відвідуючи дитяче кафе, буде весело лише юним непосидам. Дорослі, скоріш за все, будуть скучати. А ресторан з дитячою кімнатою Na Nebi - це ідеальне місце для сімейного дозвілля. Тут пропонується як доросле, так і дитяче меню. Воно включає лише корисну та збалансовану їжу, яка не лише позитивно впливає на організм дитини, а й вважається надзвичайно смачною й апетитною.

 

Збалансоване та смачне дитяче харчування у меню від На Небі!

меню для діток

Ресторан Тернопіль Na Nebi створює смачні страви для дітей. Маленьким непосидам тут ніколи не буде сумно, адже спеціально для них створена сучасна ігрова кімната. В ній діткам не буде часу нудьгувати! Їх чекають запальні та веселі розваги під наглядом няні. 

Коли батьки відвідують цей заклад, їх перше, що приємно вражає - їжа для дітей. Ресторан пропонує не лише смачне, а й корисне дитяче меню. Тут можна замовити для своїх маленьких непосид наступні страви:

  • запашний і соковитий стейк лосося на пару для прихильників рибки та морепродуктів;
  • апетитні равіолі з дієтичною та ніжною індичкою;
  • картоплю фрі, для приготування якої використовується корисний батат;
  • бургер з індичкою, в якому хрумка булка гармонійно поєднується з соковитою начинкою;
  • ніжні й ароматні, смачні та дієтичні фрикадельки з індичкою;
  • гречку у легкому вершковому соусі, де всі компоненти створюють неповторну смакову композицію;
  • курячий бульйон, що смакує по-домашньому, як у бабусі в гостях;
  • куряче філе у хрумкій і апетитній паніровці, яке тане в роті;
  • повітряне картопляне пюре.

Напевне, немає такої дитини, яка б не любила десертів. Ресторан з дитячим меню На небі пропонує скуштувати не торти чи тістечка, наповнені великою кількістю крему, а виключно поживні та корисні солодощі. В меню представлені пухкі сирники зі сметаною, ніжні млинці з шоколадом і бананом. Ці страви так люблять дітки! А батькам вони подобаються за те, що вважаються абсолютно безпечними для здоров'я малечі! У На Небі дитяче харчування розроблене з урахуванням віку та потреб дитини, саме тому його можна назвати збалансованим і поживним.

страви для дітей

 

Ресторан з дитячою кімнатою - ідеальне місце для дружного сімейного відпочинку!

Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, дбаємо про Ваше дозвілля. Для нас важливо, щоб Ви проводили якомога більше часу разом з дітьми, адже вони так швидко ростуть. Ми хочемо, щоб Ваш відпочинок був незабутнім і веселим. Саме тому радо запрошуємо в ресторан На Небі, де представлене неповторне меню дитяче для малечі від 6 місяців. Ознайомтесь з ним на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. У нас також пропонується дитяче меню на свято. Воно абсолютно дієтичне та гіпоалергенне, тому підходить для кожної дитини. Створіть незабутнє свято для себе та діток, проведіть час чудово просто так, без приводу. Ми завжди раді зустріти Вас та Ваших юних непосид, запропонувати лише найкращі та найкорисніші страви! У нас є все для неповторного сімейного відпочинку! Вашій малечі не буде коли нудьгувати, адже вона зможе не тільки смачно та ситно поїсти, але й весело відпочити в сучасно облаштованій ігровій кімнаті. Її чекають виключно позитивні враження, а Ви, батьки, зможете насолодитись часопроведенням у колі найближчих і найрідніших поряд з дитиною.

Наступна стаття >Наступна стаття