Шукаєте в місті Тернопіль куди піти з дитиною поїсти і відпочити? На Небі до ваших послуг!

2022-06-24

Всі батьки знають, що організувати ідеальний відпочинок, який би сподобався і їм, і дітям, досить складно. Адже всі дітки різні. Одним подобається активне часопроведення, іншим - більш спокійне. Та й перед тим, як відвідати певний заклад, слід першочергово переглянути дитяче меню. Страви для дорослих не завжди підходять малечі. Вони повинні бути не лише смачними, а й корисними. Здорове та збалансоване харчування - запорука хорошого самопочуття та настрою дитини. Цією важливою особливістю не можна нехтувати дорослим. 

 

На Небі - не просто кафе з дитячою кімнатою Тернопіль!

дитяче меню

Не знаєте, куди піти з дитиною в Тернополі? Бажаєте також провести час весело та цікаво у колі таких же дорослих, як і Ви? Досі вважаєте, що це неможливо? В таких випадках ми, СРФМ, запрошуємо Вас відвідати ресторан На небі. Тут незабутньо проведуть час як дорослі, так і діти. Ви лиш подумайте, які дитячі кафе запропонують меню ще й для дорослих? Саме тому заклад Nanebi вважається особливим. Тут раді вітати всіх, незалежно від віку. 

Спеціально для юних відвідувачів розроблене корисне дитяче меню, яке включає лише смачні та поживні страви. Їжа пропонується для діток від 6 місяців. Вона готується з використанням виключно сертифікованих і відбірних інгредієнтів, тому у закладі не тільки затишно, але й безпечно. Дитяче меню ресторану створене з любов'ю. Кожен смаколик готується з урахуванням вікових потреб юних гостей. Смачні страви для дітей також відрізняються стильною та сучасною подачею. Малеча буде в захваті від посуду та оформлення їжі. У нас можна замовити різноманітні смаколики для дітей, серед яких неабиякою популярністю користуються наступні позиції:

  • апетитний та поживний бульйончик, що смакує, ніби приготовлений рідною мамою чи бабусею;
  • ніжні фрикадельки та соковиті равіолі з дієтичною та корисною індичкою;
  • гречана каша, доповнена запашним і смачним вершковим соусом;
  • ароматний стейк лосося на пару, який неодмінно сподобається юним любителям рибки;
  • бургер з поживною індичою котлетою;
  • солоденькі сирники зі сметанкою та інші страви.

Як бачите, дитяче меню в ресторані представлене різноманітне. Саме тому нам вдасться сподобатись навіть найвибагливішому юному гурману. А ще ми знаєм, що дітки люблять гратись та проводити час зі своїми однолітками. Для таких цілей на території ресторану облаштована ігрова кімната. Вона укомплектована не лише сучасно, а й безпечно. Кожна дитина тут знайде для себе улюблену розвагу тим часом, коли батьки будуть насолоджуватися спілкуванням один з одним, з друзями, родичами. Не всюди є кафе з дитячою кімнатою Тернопіль, де дійсно цікаво, весело та безпечно! А що може бути кращим для малечі, ніж багато смаколиків та активні ігри? Ви також будете в захваті від проведеного часу, оскільки зможете поспілкуватися з компанією, поділитися секретами, пожартувати і, звичайно, ситно поїсти. 

 

Доставка їжі для дитини - послуга, яка зекономить Ваш час та сили!

Немає бажання виходити з дому, але хочеться смачно та з користю нагодувати малечу? Немає сил чи натхнення проводити час на кухні за приготуванням страв? Планується святкування важливої події і потрібно накрити стіл? Вихід є! У На Небі надається така послуга, як доставка їжі для дитини. Вона здійснюється по місту та передмісті. Вартість послуги залежить від суми в чеку та локації. Наше дитяче меню з доставкою особливе. Ви можете бути впевнені в тому, що смаколики отримаєте вчасно та ще гарячими. Подача теж приємно дивує, адже ми вміємо красиво оформляти страви не лише для подачі у закладі. Для нас важливо, щоб Ваша дитина була ситою та задоволеною, де б не була. Саме тому пропонуємо Вам швидку доставку. Скористайтесь цією послугою, проведіть час з малечою, подаруйте їй незабутні емоції. Адже час летить невпинно, дітки ростуть так швидко! Досить тратити сили й енергію на виконання буденних справ! А ще Ви можете організувати чудовий вечір для дитини, запросивши додому її друзів і подружок. Вам неодмінно вдасться приємно здивувати юних гостей. Для цього запропонуйте їм представлені в меню смаколики.

Здійснити замовлення дитячих страв Ви можете на сайті чи у мобільному застосунку. Окрім цього, Ви можете зробити це по номерах телефонів 0980557711, 0352-519444. Менеджер буде радий Вам допомогти з вибором ідеальних смаколиків.

Наступна стаття >Наступна стаття