Шукаєте де замовити ідеальний кенді бар із доставкою? Оберіть солодощі із Файної Пекарні!

2021-11-17

Якщо Ви плануєте організувати корпоратив, сімейне свято, весілля, дівич-вечір тощо та хочете його зробити по-справжньому унікальним та таким, що емоції від святкування якого запам’ятаються надовго, варто точно подбати про замовлення кенді бар Тернопіль. Тернопіль кенді бар – це чудова та оригінальна ідея стильно оформити власне свято, а Пекарня Тернопіль Сім’ї ресторанів обіцяє допомогти все провести на найвищому рівні!

 

Який замовити кенді бар пропонує пекарня Файного Міста?

Пекарня Файного МістаЗамовити кенді бар означає креативно підійти до проведення важливої події, оскільки це не просто кілька солодких столів на фуршеті, а викладені багатьма рівнями солодощі та глазуровані й неглазуровані солодкі, несолодкі та кавові напої з вишуканим та естетичним дизайном, наприклад: на першому рівні – солодощі на тацях, на другому – високі посудини з десертами або напої, на третьому – багатоярусні викладки з фруктами. Такий кенді бар на замовлення Тернопіль зазвичай прикрашається квітами, свічками та іншими аксесуарами, щоб гості, підійшовши до столу, одразу захопливо сказали «Вау!».

Кондитерська Тернопіль від Сім’я ресторанів Файного Міста спеціалізується на приготуванні найрізноманітніших солодощів та випічка на замовлення, задовольняючи потреби наших клієнтів у яскравому, затишному та надзвичайно смачному святі. В нас Ви можете замовити такі кондитерські вироби Тернопіль:

  • еклери (класичний заварний крем та шоколад, лимонний, фісташковий, банан-карамель, чорничний, снікерс, асорті або улюблений смак на Ваш вибір)
  • круасани;
  • десертні франжипан;
  • макарони (з лососем, з трюфелем, з малиною та дорблю, з кавою, з лавандою, з трояндою, з фісташкою);
  • шоколадні цукерки ручної роботи «Валентинка» з начинкою нутелла та мигдалем » в індивідуальному упакуванні;
  • випічка тортів на замовлення (Малина-фісташка, Наполеон, Чізкейк ягода, Чізкейк Солона Карамель, Естергазі, Снікерс, Грияльжний торт, Чізкейк Сан-Себастьян або із індивідуальним дизайном).

Головна фішка, що має пекарня Файного Міста, це можливість замовлення будь-якого тематичного кенді бар Тернопіль. Це означає, що разом із нами Ви можете втілити найкреативнішу свою ідею та надати фантазії повну свободу без жодних обмежень. Якщо Вам не до вподоби випічка на замовлення із пропонованим нами дизайном або Ви хочете внести власні побажання в рецептуру приготування кондитерські вироби Тернопіль, прибравши або додавши певні інгредієнти, то наші адміністратори завжди відкриті до Ваших пропозицій – ми зробимо все можливе, аби Ваше свято завдяки нашим десертам вдалось на всі сто відсотків!

 

Кенді бар Тернопіль з доставкою - бездоганне поєднання смаку та оригінального дизайну

Пекарня Файного Міста надає послуги з організації кенді бар Тернопіль незалежно від різновиду заходу та його локації в Тернополі, за межами міста або на природі. Ви можете замовити кенді бар з доставленням за наступними тарифами та умовами:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • доставка десертів коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовно доставляємо кондитерські вироби Тернопіль при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;

Для того, щоб замовити кенді бар у Файна пекарня, завчасно зверніться до наших адміністраторів за номером 098-055-77-11 або 068-055-77-11 або особисто завітайте до будь-якого закладу Сім’я ресторанів Файного Міста для обговорення меню, кількості порцій та узгодження часу й локації доставлення.

Наступна стаття >Наступна стаття