Шукаєте де відсвяткувати весілля у Тернополі? Вишуканість та сімейний затишок у ресторані Jan Amor

2019-05-26

У кожної пари молодят своє уявлення про ідеальне весілля, але існують деякі речі, які завжди будуть актуальними – особлива атмосфера і затишок. Сімейний ресторан «Ян Амор» чудово підходить для різних значущих подій: у нашому закладі зізнаються у коханні, святкують річниці, одружуються. Ми надзвичайно тішимося, коли наші постійні гості святкують у ресторані весілля – для нас це чудова можливість подарувати казку, розділити з Вами щасливу мить.

Замовити ресторан для святкування весілля у Тернополі є необхідністю, що позбавить зайвих клопотів і метушні. Jan Amor влаштує для Вас незабутнє свято!

shampВесілля – це завжди хвилююча та емоційна подія, але разом із тим – клопітка у плані організації. Треба враховувати безліч дрібниць та нюансів, щоб сімейний відпочинок трансформувався у велике свято. А яке ж весілля без ошатної зали і смачного меню? Гості та молодята мають бути задоволеними святкуванням і в цьому ми готові Вам допомогти. Переваги святкування весілля в «Ян Амор»:

✓ Ви не сплачуєте окремо за оренду зали. ✓ Наша професійна команда допоможе організувати свято (фуршет, складання меню, як і де краще розмістити гостей тощо). ✓ Ми надаємо також послугу кейтерингу – розкішне меню + привітний персонал, що супроводжуватиме весілля навіть за межами ресторану (не усі заклади Тернополя можуть надати таку послугу на високому рівні, як це робимо ми). ✓ Затишна атмосфера та вишуканий інтер’єр, які сприятимуть особливому настрою. ✓ Святкування в європейському стилі – «Ян Амор» поєднує у собі концепцію класики та сучасного підходу.

Сім’я ресторанів «Файного Міста» запрошує відсвяткувати весілля у Jan Amor: довіряти професіоналам найцінніше так приємно!

«Файні» ресторани Тернополя – це завжди відмінний сервіс та смачна кухня. Нам довіряють організацію важливих подій, що закарбовуються у пам’яті на все життя. Команда «Ян Амор» допоможе організувати весілля Вашої мрії, прискіпливо відшліфує кожну деталь, створить атмосферу сімейного затишку та незабутнього свята.

Дійсно вишукані, але водночас затишні ресторани для весілля у Тернополі важко знайти. Місцеві знають, що «Ян Амор» є найкращим місцем для такої урочистої події. Висока кухня, завжди свіжі та екологічні інгредієнти, морепродукти преміум-класу та найбільша винна карта у файному місті – це запорука ідеального весілля.

На fainemisto.com можна ознайомитися з меню та алкогольними картами ресторану. Також ми готові вислухати Ваші побажання та сформувати особливе меню для Вашого весілля. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 067-450-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття