Шукаєш де відсвяткувати корпоратив у Тернополі? 5 причин обрати Road

2023-12-26

Напередодні різдвяно-новорічних свят найчастіше проводяться корпоративи для того, аби працівники відчули турботу керівництва, ще більше об'єдналися та розслабилися. Одні власники компаній намагаються організовувати подібні заходи на робочому місці, в той час, коли інші хочуть урізноманітнити будні колективу та запропонувати співробітникам відпочинок у ресторані. І одним із таких місць вважається Road Cafe, відносно новий заклад нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста, який вже встиг завоювати неабияку популярність. У Роуд меню представлено на будь-який смак, адже включає страви європейської й української кухонь. Це далеко не всі переваги ресторану та причини, чому відзначити корпоратив варто саме тут.

замовити їжу роуд

 

Ресторан в Тернополі Road - бездоганне місце для проведення корпоративних вечірок!

Шукаєте кращі ресторани Тернополя, які ідеально підходять для проведення корпоративної вечірки, - завітайте у Роад. Це дійсно те місце, де захід пройде на найвищому рівні та запам'ятається кожному його учаснику. До переваг ресторану належать:

  1. Ідеальна геолокація. Заклад розташований на околиці міста, тобто подалі від міської метушні. Тут ваші працівники зможуть по-справжньому розслабитися та відволіктися від монотонної буденності.
  2. Смачна їжа. Звісно, при виборі закладу для відзначення корпоративу провідну роль відіграє меню. Якщо ви шукаєте ресторан в Тернополі, де їжа сподобається кожному, - оберіть Роуд. В меню включені страви, що сподобаються як прихильникам рідної домашньої кухні, так і поціновувачам європейських смаків.
  3. Величезний вибір алкоголю. На території закладу розташована вітрина, де представлене розмаїття спиртного. Всі напої характеризуються відмінною якістю. Ви можете замовити міцне спиртне, аперитиви, вина різних сортів і витримки, пиво на будь-який смак, а також мегасмачні коктейлі.
  4. Просторий зал. Якщо звичайного залу вам мало, то можете забронювати на вечір банкетний, що вміщує до 100 чоловік. Це чудове рішення, коли планується святкування величезним колективом. У нас вам точно не буде тісно!
  5. Професійне обслуговування. Цьому моменту ми приділяємо особливу увагу, адже розуміємо, що ресторан для новорічного корпоративу має обслуговувати гостей на найвищому рівні. І мова йде не лише за швидкість сервісу, а й за ставлення. Привітний персонал з ресторану Роуд справить на вас неабияке враження. 

Смачна їжа, сучасний і просторий банкетний зал, професійне обслуговування та загалом ідеальна атмосфера - це все про наш ресторан Road на околиці Тернополя.

 

 

Яку замовити їжу для корпоративу можна у Роуд?

Звісно, провідну роль при виборі закладу для корпоративу відіграє те, яку замовити їжу він пропонує. Оберіть наш ресторан Роуд тому, що в меню ви знайдете безліч позицій. До прикладу, ваші працівники обожнюють домашню кухню - замовте автентичні закуски, вареники, деруни, пельмені чи голубці. Якщо ж співробітники полюбляють щось європейське, класним рішенням стануть сети, холодні закуски, салати, основа та гарніри. А чому б не організувати відпочинок на релаксі - для таких цілей ідеально підійде наша традиційна піца чи бургери. Словом, їжа на замовлення тут подається різна. Щоб більш детально ознайомитися з меню, ми радимо перейти у відповідний розділ на нашому сайті або ж безпосередньо завітати у заклад, де досвідчені адміністратори залюбки порадять, що обрати у тих чи інших випадках. Ми знаємо, як зробити так, аби ваш корпоратив пройшов бездоганно, тому завітайте у Роуд, де на вас чекають смачні страви, вишукані напої та святкова атмосфера!

Читайте також: Краща доставка їжі в Тернополі - Ваша Сім'я ресторанів Файного міста

Наступна стаття >Наступна стаття