Що ж таке авторська кухня, про яку усі говорять? "Файне Місто" пропонує доставку їжі прямо додому!

2019-05-25

Найкраща їжа та, яка смачна, безпечна та приготована з любов'ю. Хоча сучасна кухня настільки різноманітна та багатогранна, що отримує безліч усіляких "титулів". Останнім часом усі говорять про авторську кухню. Що ж воно таке і з чим його їдять?

 

Авторська кухня у місті Тернопіль та "Файне Місто", меню якого Вам так добре знайоме: чи є зв'язок?

 

stravaШеф-кухар є безперечним майстром, а якщо він любить свою роботу та прагне розвиватися, тоді може отримати звання справжнісінького кулінарного генія. А який же маестро буде тішитися чужими досягненнями? Так і виникла авторська кухня, суть якої створення принципово нових, унікальних, раніше небачених й неїжених страв. "Файне Місто" цілком підтримує прагнення кухарів розробляти авторські страви, адже вони додають особливого статусу та престижу не тільки кухарю, але й ресторану.

Багато закладів пропонують начебто авторську кухню, хоча насправді в Україні та навіть у цілому світі дуже мало послідовників такої справи. Зараз винайдено безліч страв, тому серед такого розмаїття дуже важко створити щось інакше. У цьому і полягає задача авторської кухні: шеф- кухар поєднує нові смаки, знаходиться у постійному кулінарному пошуку, з'єднує між собою нез'єднане таким чином, щоб було смачно.

Мережа ресторанів "Файне Місто", меню якої Ви неодмінно бачили й куштували, насичене різноманітними стравами. І хоча наша кухня поки що не претендує на звання авторської, все ж кулінарні шедеври "Файного" високо цінуються тернополянами та гостями міста. Ми пропонуємо внести нове визначення: "ФАЙНА КУХНЯ"! Завдяки працьовитості, творчому потенціалу та нескінченній любові наших кухарів до їжі, виникає новий різновид кулінарної майстерності. До речі, наші вправні "титани" вже працюють над особливими стравами. Можливо, через деякий час список ресторанів авторської кухні в Україні поповниться новим ім'ям.

 

Доставка їжі в Тернополі: "файна кухня", що приїздить до Вас сама!

 

ПАБ "Файного Міста" завжди вирізнявся серед інших закладів мережі, завдяки особливій атмосфері та незрівняній кухні, що її так люблять тернополяни. Відтепер у нас працює доставка їжі, яку так легко обрати і замовити на сайті!

Кожен ресторан має свої особливі страви, які стали по-своєму значущими й улюбленими серед гостей. Таким фаворитом у ПАБІ "Файного" є "Панський дерун" з куркою або свининкою: величезний і смачнючий, яким можна ситно пообідати. До речі, у нас діє доставка додому, тому поласувати легендарним картопляним паном можна, не покидаючи власної домівки.

ПАБ частіше за все відвідують великі компанії, спортивні вболівальники, які полюбляють свіже крафтове пиво і відповідну закуску до нього. Ви неодмінно маєте відвідати ПАБ та КЛУБ "Файне Місто" у Тернополі! Меню насичене різноманітними сетами для компаній:

  • Пивний сет (бастурма, ковбаски, кільця кальмару, прошуто, цибулеві кільця тощо).
  • Гриль-сет (хрумкі курячі стегенця, свинні ребра, крильця баффало, шашлик зі свинини, овочі — все це смажиться на грилі, подається з лавашем, соусами та зеленню).
  • М'ясний сет (філе курочки, телятини та свининки подається із трьома соусами і зеленню).

Неймовірно смакують запашні сирні палички у фритюрі та "Файні вушка", якими так приємно похрумтіти під келих свіжого хмільного пива! Приходьте у "Файне" разом зі своїми друзями або замовте смачні страви на велику компанію прямо додому Ви можете на нашому сайті fainemisto.com!

Наступна стаття >Наступна стаття