Що таке сучасна українська кухня?

2019-05-26

Борщик зі сметанкою, пряний оселедець з цибулькою, вареники з домашнім сиром – звучить чарівно, правда? Але чи дійсно всі ці страви входять до щоденного раціону сучасних українців? Сумнівно, адже українська кухня модернізується, в ній поєднуються різні кулінарні течії і напрямки. Українці багато подорожують, цікавляться культурою інших країн, тому їх гастрономічні вподобання теж змінюються.

Де поїсти страв сучасної української кухні? Оригінальний заклад від мережі ресторанів Файного Міста NA NEBI запрошує на смачний обід!

stravaНовий Файний заклад Тернополя презентує концепцію актуальної української трапези. Основний акцент ми робимо на м’ясних стравах, що приготовані на грилі:

✔ Стейк «Томагавк» на кістці з томатною сальсою, стейк «Рібай» з гострим соусом барбекю, стейк із яловичого язику в глазурі з темного квасу.

✔ Свинні ребра у східному соусі, яловичі ребра у пивній глазурі з печеними овочами – наш сімейний ресторан здивує Вас соковитістю м’яса та оригінальним смаком соусів.

✔ Смачні ковбаски за авторським рецептом – з баранини, зі свинини та яловичини, курячі шпинатні.

Звичайно, м’ясом усе не обмежується: у гриль-меню також є фарширована скумбрія, овочі-гриль. Рекомендуємо скуштувати фірмові сири ресторану НА НЕБІ, адже ми маємо власну сироварню, тому можемо запропонувати Вам плато незрівняного сиру з лавандою, карпатськими травами, у фруктовій золі. Закуски, теплі салати і десерти неодмінно вартують Вашої уваги – вишуканий смак небачених раніше гастрономічних експериментів!

Страви-гриль від ресторану мережі Файного Міста NA NEBI: новий виток розвитку української кулінарної майстерності

Смачна кухня, чудове обслуговування, вражаюча панорама на Тернопіль з шостого поверху, відкрита кухня і контактний бар – НА НЕБІ дійсно особливий ресторан Тернополя. Окрім розкішного меню і незабутньої атмосфери, пропонуємо насолодитися келихом вишуканого вина з нашої колекції.

Сім’я ресторанів Файного Міста створила унікальне середовище, в якому українська трапеза набирає нових форм та подач – більш прийнятних для сучасних українців. Відчути себе на небі від задоволення просто: мережа закладів харчування Файне Місто вже чекає на Вас! Встигніть забронювати столики завчасно: т. 068-211-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття