Що замовити на обід в офіс?

2020-02-20

Сьогодні доставкою обідів на офіс вже нікого не здивуєш, цією послугою користується чимало тернополян. Замовити обід на офіс – це звична справа. Єдині труднощі, які можуть виникнути – із вибором закладу та страв. Меню доставки файне місто дуже різноманітне за рахунок того, що обіди на доставку пропонують відразу п’ять закладів мережі.

 

Доставка смачних обідів на будь-який смак із 5 різних закладів

Отож, що з якого закладу обрати для обідньої трапези? 

  1. Паб Файне Місто знаменитий своїми ситними українськими стравами, великими порціями та демократичними цінами. На обід можна замовити перші страви, гарніри, салати, м’ясо. До прикладу, червоний борщ, солянку, грибну або сирну юшку, вареники, панський дерун, картоплю в беконі. Чудовий обідній варіант – величезні пательні із м’ясом, картоплею та овочевим салатом.
  2. Клуб Файного Міста пропонує різноманітні європейські страви. Особливою популярністю користується італійська кухня, а також страви з гриля. Радимо замовити на обід юшку з білих грибів з тортеліні, карбонару, клубні ребра барбек’ю або телячий стейк. Також є великий вибір ситних клубних салатів.
  3. Ресторан азіатської кухні ЯНГ – це насамперед суші-роли, а також інші страви Азії. Хочете спробувати щось оригінальне з унікальними східними соусами та спеціями, то замовте на обід вантони – своєрідні азіатські пельмені, лапшу удон з качкою, або з телятиною, тайський рис з овочами, або ж улюблені суші-роли, яких у ЯНГу величезний вибір.
  4. Бар Пасаж Адлера 13 пропонує на доставку страви американської, мексиканської та іспанської кухні. Доставка бургерів з бару Пасаж – це, безумовно, найпопулярніший вид доставки. На обід пропонуємо DOUBLE BURGER GRILL – бургер із двома котлетами, який подається із картоплею фрі та соусом, або ж BLACK БАФФАЛО з телятиною – це чорна булка, моцарела, бекон, свіжі овочі та салат і котлета з телятини.
  5. Замовити обід просто в офіс тепер можна і в ресторані NA NEBI! Комплексний обід на доставку – це економія вашого часу та грошей, до того ж не доведеться довго вчитуватись в меню і компонувати страви. Три види смачних збалансованих обідів, куди входить перша страва, гарнір, м’ясо та овочі чекають на ваше замовлення.

 

Доставка обідів Тернопіль: переваги від Файного

Чому в місті Тернопіль доставка їжі найкраща саме з наших закладів? Аргументи прості:

  • Ваш обід матиме не лише досконалий смак, а й вигляд, оскільки кур’єри використовують для перевезення готових страв спеціальні контейнери.
  • Відмінна якість за доступну ціну. Файне місто доставка – це свіжі страви із продуктів найвищої якості, які готують для вас професійні кухарі, а ціна при цьому досить демократична.
  • Сім'я ресторанів Файного Міста дозволяє скомпонувати в одному замовленні страви відразу з чотирьох закладів: ЯНГу, Пасажу, Клубу Файного та Пабу Файне місто. Навіть замовляючи обід на весь офіс, можна догодити зі стравами всім.
  • Ввічливе обслуговування. При замовленні вам завжди підкажуть усе, що вас цікавить, а сама доставка – точна й оперативна.

Щоб скористатися послугою доставки обідів, потрібно лише зробити замовлення на суму від 200 гривень. Вартість доставки становить 30 гривень. А при умові замовлення від 450 гривень – доставка безкоштовна. Зробіть собі приємність серед робочого дня – замовте доставку їжі від Файного і насолоджуйтесь смачним обідом.

Наступна стаття >Наступна стаття