Що таке збалансоване харчування та з чим його їдять?

2020-08-27

Оптимальне поєднання у раціоні білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мікроелементів — це і є збалансоване харчування. Воно потрібне для забезпечення нормальної життєдіяльності організму, гарному самопочутті на фізичному та психічному рівні. Дієтологи радять не пропускати прийоми їжі, бажано розділяти їх на 5-6 разів і їсти кожного дня в один і той же час. Меню на обід, вечерю, сніданок, полуденок повинно бути різноманітним і смачним.

 

Не варто обмежувати себе у тих чи інших продуктах, практикувати монодієти, будьте помірними і насолоджуйтеся їжею! А допоможе у цьому НА НЕБІ, меню якого багате на страви-гриль з овочів/м’яса/риби, що так корисні для фігури і здоров’я загалом.

Збалансований обід: чому це так важливо?

Хто з нас не пропускав прийом їжі через клопоти на роботі, вдома, через поганий настрій чи самопочуття? А хтось і свідомо це робить з метою схуднення, чого не має бути у жодному разі! Особливу роль для здоров’я людини грає обідня трапеза, яку не варто не те щоб пропускати, але й переносити на вечірню пору! Чому збалансований обід має таке велике значення?

У часовий проміжок з 12:00 до 15:00 відбувається запуск обмінних процесів і розщеплення мікроелементів. Не маєте часу сходити у кафе чи взяти щось з дому? Тоді треба замовити обід і обов’язково поїсти! Якщо будуть великі перерви між сніданком і обідом, організм сприйматиме їх як голодування і почне накопичувати жир. Як Ви розумієте, фігура Вам за це не подякує!

Можна навіть їсти легкий салат із зеленню, але стабільно набирати вагу, адже його недостатньо для обіду. Тут може допомогти комплексний обід, до якого вже входять перше і друге, що так потрібні кожній людині! Які ще переваги збалансованого обіду:

  • Ви не кидатиметеся на вечерю з голодними очима.
  • Бадьорість і самопочуття на рівні.
  • Пришвидшення метаболізму, що також позитивно впливає на фігуру.
  • Меню комплексного обіду, наприклад, може задовольнити потребу у БЖВ і тримати себе у формі.
  • Організм отримає поживні речовини у необхідній кількості, що підвищить Вашу працездатність.

Обіди у м. Тернопіль не обов’язкові тільки у самих закладах, адже можна замовити їх з доставленням до офісу чи дому від ресторану НА НЕБІ! Це заощадить Ваш час: не треба готувати контейнери з їжею, купувати снеки у маркетах, їсти похапцем у кафе під час обідньої перерви тощо.

Доставка комплексних обідів від NA NEBI: що ми пропонуємо?

Робіть замовлення на нашому сайті, за телефоном або через мобільний застосунок FAINE MISTO. Це швидко, просто і зручно, доставка комплексних обідів виручить кожного дня, допоможе налагодити режим харчування з користю для здоров’я і хорошого настрою.

Ми пропонуємо повноцінні комплексні обіди, меню яких догодить кожному гостеві! Наразі є три сети, до яких входить перша страва, друга — гарнір та м’ясна страва, салат. В залежності від своїх уподобань, Ви можете замовити бограч, український борщ чи бульйон. Компанію їм складатимуть цезар з куркою або овочевий салат, картопляне пюре з грибним соусом або домашні вареники з картоплею, філе гриль або біфштекс.

Наша доставка обідів у м. Тернопіль можлива за умови замовлення на суму від 200 грн, за місто — від 300 грн. З ресторану української сучасної кухні NA NEBI доставлення БЕЗКОШТОВНЕ (за місто 50 грн). Якщо забиратимете їжу самостійно, тоді мінімальна сума для покупки не має значення! Ресторан НА НЕБІ у м. Тернопіль розташований за адресою: вул. О. Кульчицької, 2-А (6-й поверх).

Наступна стаття >Наступна стаття