Що таке Spring Rolls, та де їх можна спробувати у Тернополі?

2019-08-28

Азійська кухня надзвичайно різноманітна та цікава, тому кожного разу вона дарує нові враження та емоції. Spring rolls — це своєрідна закуска, подібна до млинців, але замість тіста використовують тонкий рисовий папір. Начинка може бути різною, все залежить від регіону приготування. І хоча для Азії ця страва вже давно не нова, в Україні вона набула популярності відносно нещодавно.

Азійські спрінг-роли та суші Тернопіль може поїсти у YOUNG!

springНе єдиними суші Тернопіль може поласувати у нашому закладі. Чим такі особливі ці спрінг роли? Їх часто можна зустріти на кухнях Східної та Південної частин Азії. Переважно це Китай, Індонезія, В’єтнам, Філіппіни, Японія. Відмінність може бути у начинках, зовнішній “обгортці” млинців, способу їх приготування.

З чого готують спрінг-роли? Азіатська кухня неймовірна у своїх гастрономічних фантазіях, тому роли начиняють тим, що є під рукою та найбільше до смаку. Морепродукти, локшина, рис, овочі, гриби, м’ясо та навіть фрукти — все може бути використано для приготування закуски. Важливо, щоб рол мав виражений хруст, тоді і страва смакуватиме так, як треба.

Якщо Ви хочете приготувати спрінг-рол удома, Party Restaurant YOUNG радить нарізати всі інгредієнти тонкими скибками. Обов’язково обсмажуйте продукти у вок-пательні, додаючи соєвий соус та кунжутну олію. Але Ви можете скуштувати їх у нашому закладі, що навіть краще для Ваших смакових рецепторів, адже ми готуємо свої страви без адаптації до українських гастроуподобань, тому роли на смак такі ж, якими їх можна поїсти в Азії. Що стовідсотково замовити:

  • Китайський смажений рол з качкою.

  • В’єтнамський фреш-рол з овочами та зеленню.

  • В’єтнамський фреш-рол з креветками.

Наш ресторан Тернопіль любить за те, що тут завжди подають оригінальні страви, яких не поїсти в інших закладах. Ми пропонуємо Вам смажені у фритюрі роли, що є традиційними для В’єтнаму, та свіжі, що готуються з розмоченого рисового паперу без подальшого обсмаження. До речі, такі китайські роли у Піднебесній зазвичай подають на Новий рік.

Доставка суші Тернопіль: як замовити?

Немає можливостей відвідати Азію? Не біда, адже є наша доставка суші! Тернопіль може замовити не лише традиційні роли та модні спрінг-роли, але також смачну локшину, перші та гарячі страви в азійському стилі.

ЯНГ доставляє щодня з 14:00 до 23:30. Важливо, замовлення має бути від 200 гривень для мешканців Тернополя і від 300 гривень для жителів приміських територій. Вартість послуги кур’єрського доставлення складає 30 гривень, якщо замовите від 400 гривень і більше — сплатимо доставку за Вас!

Де знаходиться наш клуб: Тернопіль, вул. О. Кульчицької, 2-А (5-й поверх). Забронювати столик можна за телефоном — 097-676-77-11. Радимо замовляти страви з доставкою на сайті або через мобільний додаток, позаяк це суттєво заощадить Вам час. 

Наступна стаття >Наступна стаття