Що таке правильний обід?

2020-02-13

Обідній прийом їжі чи не найважливіший за день. Від нашого харчування залежить здоров’я усього організму, тож обід має бути корисним і поживним. На жаль, чимало офісних працівників часто перебиваються перекусами і фастфудами, але дієтологи тут одностайні: жоден перекус не може замінити повноцінного обіду. Таке харчування не кращим чином впливає на наше здоров’я і загрожує серйозними проблемами зі шлунком та кишечником. Саме під час обіду всі потрібні організму елементи засвоюються найкраще, ми швидко поповнюємо запаси енергії, підвищуємо свою продуктивність і готуємося до другої половини дня, тому не можна нехтувати цим прийомом їжі.

 

Доставка обіду на офіс – чудова альтернатива фастфуду й перекусам

Повноцінний обід має становити 35-40% від всієї спожитої протягом дня їжі та складатися з достатньої кількості жирів, білків та вуглеводів. А якщо ви переб’єтеся фастфудом, то вже за годину-дві можете знову відчувати голод, або ж навпаки важкість у шлунку. І тоді решта робочого дня буде зіпсована. 

Тому прекрасна альтернатива шкідливому харчуванню – замовлення обідів прямо на офіс. Так ви збережете свій час і – що найголовніше – здоров’я.

Замовити обід на офіс можна в закладах Сім’ї ресторанів Файного міста. Переваги Доставки їжі від Сім'ї ресторанів Файного міста:

  • Великий вибір страв на будь-який смак.
  • Страви готуються з свіжих та якісних продуктів.
  • Великі порції, якими справді можна насититись.
  • Вчасна оперативна доставка, яку можна узгодити на певну годину.
  • Подача страв на доставку така ж приваблива як і у закладах. Їжа не просто смачна, а й має гарний вигляд.
  • Демократичні ціни, які приємно здивують.

 

Доставка їжі Тернопіль: оберіть свою концепцію

Файне місто доставка – це не просто величезний вибір страв різних кухонь світу, а ще й можливість в одному замовленні скомпонувати страви із різних закладів мережі. Тепер доставка обідів доступна відразу з п’яти наших закладів, адже замовити обід в м. Тернопіль можна ще й з ресторану Na Nebi.

- Паб Файне місто пропонує велике різноманіття страв української кухні. Вареники, панський дерун, борщ, грибна юшка – усе це можна замовити в Пабі, щоб смачно та ситно пообідати.

- Клуб Файного – це в першу чергу італійська кухня, а також інші європейські страви. Якщо хочете поласувати смачною пастою, тортеліні, салатами та неймовірними десертами – скористайтеся послугою Клуб файного міста доставка.

- Доставка обідів у м. Тернопіль є і в Барі Пасаж Адлера 13. Тут ви можете замовити найсмачніші у місті бургери на будь-який смак та інші страви мексиканської та американської кухонь.

- Ресторан азіатської кухні ЯНГ – це, звісно ж, неймовірні авторські суші, а також інші східні страви. Страви з ЯНГу здатні здивувати будь-якого гурмана.

- Гаряча новинка – можливість замовити обід із улюбленого багатьма ресторану Na Nebi! Тут є страви української кухні в оригінальній авторській подачі, а також великий вибір страв з грилю.

Щоб замовити страви з доставкою додому чи на офіс, потрібно всього лиш зробити замовлення на суму від 200 гривень. Вартість доставки – 30 гривень. Безкоштовна доставка їжі можлива при замовленні від 450 гривень. Зробити замовлення можна як через сайт, так і по телефону, чи за допомогою зручного мобільного додатку.

Наступна стаття >Наступна стаття