Що таке органічні та біодинамічні вина?

2019-08-20

Життя у стилі еко за останні декілька років стало справжнім трендом, який не оминув увагою навіть процес виноробства. Винна шафа у багатьох закладах і навіть домашніх колекціях поповнюється черговими новинками, від яких у захваті гурмани всього світу. Мова про органічні та біодинамічні вина. Що воно таке і з чим його ліпше закусити? Короткий лікбез чекає на Вас далі!

Винна карта ресторану NA NEBI: чим особливі біодинамічні та органічні вина?

vunoНаші постійні та нові гості вже встигли познайомитися з цими особливими напоями, адже винна карта ресторану НА НЕБІ містить у собі органічні та біодинамічні позиції. У чому між ними різниця:

  • Органічне. Землі, на яких ростуть виноградники, не оброблюють пестицидами і гербіцидами. Виноробня має отримати сертифікат, що підтверджує біохімічну чистоту ґрунту. Удобрення земельної ділянки можливе лише натуральними засобами, машинна праця мінімізується, а навколо виноградника підтримується біорізноманіття. У місті Тернопіль ресторани нашої мережі можуть запропонувати Вам скуштувати це насичене антиоксидантами та природною свіжістю вино.

  • Біодинамічне. Відмінність від органіки у тому, що окрім ретельного догляду за ґрунтом та виноградною культурою без використання ГМО, додається ще й гармонізація з біоритмами природи. Ресторан NA NEBI радить обов’язково скуштувати це вино, адже біодинамісти обирають навіть спеціальних птахів, що поїдатимуть комах, саджають рослини згідно з місячним календарем — методи дещо дивні, але працюють, позаяк біодинамічне вино живе та цікаве за своїм смаком.

Biodynamic and organic wines нині дуже популярні у всьому світі. Попри дорогий і клопіткий процес виготовлення, такі напої виправдовують свою ціну на 100%. Вони стали модними не лише серед прихильників еколайфстайл, але і тих, кому хочеться нових емоцій від дегустації вина. Меню ресторану NA NEBI чудово поєднується з винною біодинамікою та органікою, тому запрошуємо на вишукану вечерю з бездоганним гастрономічним супроводом!

НА НЕБІ Тернопіль дивує смачним вином і кухнею!

Ресторан НА НЕБІ Тернопіль обожнює не лише за смачну кухню та затишну атмосферу, позаяк він має найбільшу винну шафу у місті, тому тут завжди можна насолодитися цікавими та незвичними винами українського і закордонного виробництва. 

Найкраще до таких напоїв пасує наша сучасна українська кухня. Ви неодмінно маєте продегустувати біодинамічні та органічні вина, що є у нашій колекції, адже вони суттєво відрізняються від інших своїм тонким ароматом та нетривіальним букетом. Наші офіціанти підберуть до Вашої вечері смачні страви з гриль-меню, що ідеально доповнять та розкриють смак вина. Томлені реберця, карпачо з телятини, салат з фореллю та яйцем пашот у вишневому диму, качина грудка магре — від такої смакоти Ваші рецептори просто вибухнуть від задоволення!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття