Ще не знаєте де зустріти Новий Рік 2018? Сім’я ресторанів Файне Місто вже подбала про це!

2019-05-25

Зима у багатьох людей асоціюється з веселощами та позитивом, адже у грудні бере початок вервечка різноманітних свят. Разом із приємними клопотами виникає питання: де зустріти Новий Рік 2018? Сімейна вечеря або гучна вечірка з друзями? Є чудова альтернатива звичним правилам та можливість поєднати святкування Нового Року 2018 із безтурботним відпочинком. Феєрична розважальна програма, шедеври кулінарної справи та максимальна насолода від найголовнішого свята для українців – ресторани Faine Misto (укр) знають як зробити диво реальним. Ми гостинно запрошуємо Вас розділити радість від святкування разом із нами: буде смачно і весело!

 

Найкращі ресторани Тернополя вже чекають на Вас у новорічну ніч! Сім'я ресторанів Файне Місто запрошує на зимову дивовижу

 

greenДе святкувати Новий Рік? Тільки в компанії з найкращими, найріднішими та найщирішими: КЛУБ Файне Місто та ПАБ Файне Місто пропонують Вам провести найголовнішу ніч країни разом. Ми підготували неймовірну шоу-програму, яку очолять талановиті й запальні діджеї:

  • У КЛУБІ Файного ніч запалюватиме DJ Podolin Andriy.
  • Гостей ПАБУ Файного потішать гурт FUNHOUSE та DJ Artem LA: справжній відрив та драйв гарантовано!

Бешкетлива вечірка у компанії друзів, корпоратив із колегами або святкування з родиною не можуть обійтися без музики та конкурсів. Якщо раніше було традицією поїдати смачнючі страви під супровід «блакитного вогника», то зараз варто змінювати все кардинально: діджеї трансформують Ваш Новий Рік у Файному на новий рівень!

Мережа ресторанів Файного Міста вже давно стала улюбленим місцем для відпочинку місцевим та гостей Тернополя. Ми вирішили зробити свято ще більш атмосферним та затишним для Вас – святкуйте Новий Рік 2018 у Тернополі з нами! З 22:00 і до самого ранку ми будемо створювати для Вас новорічне диво. Покиньте баняки з олів’є та оселедцем під шубою, залиште осторонь ганчірки та пилосмоки, залиште при собі тільки позитивний настрій та гайда до закладів Файне Місто на новорічні гуляння!

 

Файне новорічне меню: коли все таке смачне і готувати самому не треба! Ресторани Файне Місто у Тернополі вже підготували для Вас кулінарну казку

 

Давайте разом руйнувати бар’єри, стереотипи та правила. Час створювати нові традиції, які надихатимуть нас із Вами протягом усього року. Новорічне меню завжди мало особливе значення для кожного українця, адже саме на Новий Рік ми можемо дозволити собі влаштувати свято шлунку та душі. ПАБ Файне Місто пропонує Вам поглянути інакше на традиційні новорічні страви: заливне з язика як альтернатива звичайному холодцю, м’ясне плато смакуватиме краще за класичну нарізку з ковбаси та російського сиру, ну а соковита форель в ікряному соусі додасть нових вражень від свята. КЛУБ Файне Місто також підготував для Вас та Ваших рідних крутяче святкове меню: свіжесенькі брускети з дарами моря, новорічний цезар із креветками та беконом і на десерт лаймовий чізкейк із фісташковим морозивом. Святкова подія вимагає відповідної трапези, але ж як не хочеться витрачати свій час і сили на приготування величезної кількості страв. Залиште організацію свята та усі клопоти нам!

Сім'я ресторанів Файне місто

Заклади Тернополя до Нового Року пропонують банальні та всім добре знайомі страви, але команда мережі Файного бажає зробити новорічну ніч особливою, сповненою нових вражень та кулінарних дивин. КЛУБ та ПАБ Файне Місто цінують гастрономічні вподобання своїх гостей, тому ми пропонуємо Вам як новорічне, так і всіма улюблене «файне меню»: замовляйте у новорічну ніч ті страви, які забажаєте самі!

Новий Рік вже наступає на п’яти: час бронювати столики у Файному!

Облиште всі новорічні клопоти, приготування та біганину: одягайтесь ошатно, беріть своїх рідних і коханих та швидесенько крокуйте до ресторанів Файне Місто! 31 грудня о 22:00 ми запрошуємо Вас приєднатися до свята життя, веселощів та кулінарних оргазмів. На Вас чекатимуть шоу-програми від найкрутіших діджеїв країни, запальні танці, смачні страви та п’янкі коктейлі.

КЛУБ та ПАБ Файного вже в очікувані гучної та найдивовижнішої вечірки року – Ви неодмінно маєте бути тут! Вхід всього лише 300 грн., бронювати столики можна на fainemisto.com, а також за вказаними у контактах телефонами. Зустріньте Новий Рік у Тернополі разом із мережею ресторанів Файне Місто!

Наступна стаття >Наступна стаття