СФРМ доставляє вам частинку затишку разом із стравами. Просто обери свій смак в одному з 7ресторанів

2022-05-02

Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, вже давно стали невід'ємною частинкою Тернополя та його “родзинкою”. Наші заклади радо відвідують як містяни, так і гості. Кожен з них наповнений унікальною атмосферою. Кожен з них по-справжньому особливий і не схожий на інші. Наші ресторани файного міста розташовані в самому серці Тернополя. Знаходяться вони неподалік один одного, тому за один вечір Ви маєте чудову нагоду побувати в декількох з них. Вам подобається паназіатська кухня, а Вашим друзям - європейська? Ласкаво просимо в наші ресторани Тернопіль! В них Ви та Ваші близькі неодмінно знайдуть та покуштують свої улюблені страви! У нас завжди затишно та комфортно. Кожен наш Тернопіль ресторан наповнений особливою енергетикою. Ознайомтесь зі специфікою кожного закладу, оберіть той, який Вам найбільше до душі. А ще у нас пропонується доставка їжі по Тернополю та за його межі. Перегляньте ресторан Тернопіль меню та замовте смачні та свіжі смаколики у будь-яке зручне для Вас місце. Доставка їжі Тернопіль - це чудова нагода пригостити рідних вишуканими стравами, організувати святковий захід, посиденьки з друзями чи романтичне побачення. Ми Вам в цьому допоможемо! 

 

замовити їжу з доставкою

Файне місто меню: у всіх наших закладах пропонується доставка їжі!

Яке здійснити замовлення їжі Тернопіль, адже наша Сім'я включає аж 7 популярних закладів. Щоб прийняти вірне рішення, варто ознайомитись зі специфікою кожного з них, а саме:

  1. Паб Файне Місто. Він з'явився в нашій Сім'ї першим, саме з нього і розпочалась наша історія. Файне місто меню вражає різноманіттям. Паб пропонує замовити страви української та європейської кухонь. Гостям чудово смакують м'ясні сети, сирні нарізки, салати, апетитні перші страви та десерти. А ще тут віднедавна створюється справжня італійська піца з особливими галицькими нотками. Саме цю страву найчастіше обирають для доставки. 
  2. Клуб файного міста. У закладі панує затишна атмосфера. Він пропонує скуштувати страви європейської та української кухонь. Гостей приваблює не лише смак їжі, а й її сучасна подача. Спробуйте замовити смаколики і Ви в цьому неодмінно переконаєтесь!
  3. На Небі. На Небі Тернопіль - це унікальний ресторан з видом на місто. Тут Ви насолодитесь стравами української кухні в сучасній інтерпретації. Борщ, деруни, вареники та інша їжа подаються по-особливому. А ще концепція ресторану - grill&wine. В самому серці закладу розташований гігантський купол, в якому готуються страви на грилі. Доставка здорової їжі Тернопіль - це про даний ресторан. А ще тут окремо пропонується меню для дітей.
  4. Young. Young Тернопіль - це унікальне місце, де створюються вишукані страви паназіатської кухні. В ньому панує унікальна атмосфера. Вдень тут затишно, а ввечері драйвово. Багатьом нашим гостям подобаються роли та суші. Так, саме ці смаколики. Їх найчастіше замовляють на доставку.
  5. Пасаж Адлера. Фішкою бару вважаються ароматні та смачнющі бургери. Це не просто булка, всередині якої знаходяться різноманітні інгредієнти. Ми створюємо справжні кулінарні шедеври. В нашому барі пропонуються бургери з м'ясною, рибною начинкою. А ще ми готуємо страви для вегетаріанців. Ви коли-небудь куштували котлету без вмісту м'яса? Так, такі бургери в нас теж можна замовити.
  6. Ян Амор. Ви в завхваті від французької кухні? Хочете переміститись на берег Атлантичного океану? В цьому ресторані Ви відчуєте романтичну французьку атмосферу. Тут Вас чекають вишукані салати, закуски, десерти, оригінальні перші страви, морепродукти преміум-класу та чудова карта вин! Спробуйте і не пошкодуєте! Організуйте романтичний вечір з коханою людиною у цьому затишному ресторані або ж замовте їжу додому!
  7. Noname. Це заклад, який відкрився порівняно недавно, проте доволі швидко став популярним як серед містян, так і гостей міста. Тут готуються страви мексиканської кухні. Замовте ексклюзивні сети, бурітос, такос та інші смаколики! Завдяки їм, Ви поринете в запальну атмосферу сонячної Мексики.

доставка їжі тернопіль

 

Ресторани файного міста: чому популярна Тернопіль доставка їжі?

Їжа з доставкою Тернопіль - це чудова пропозиція від нашої СРФМ! Чого б Ви не забажали, в якому б настрої не були - ми завжди готові зробити Ваш день чи вечір незабутнім. Наша файна доставка - ідеальна можливість відволіктись від буденності та справ на кухні. Цією послугою Ви можете скористатись і при підготовці до святкування важливої події. Завдяки нам, Ваш святковий стіл буде виглядати неповторно, а гості залишаться ситими та задоволеними. Перегляньте їжа доставка меню та приступайте до оформлення замовлення. Його ми пропонуємо здійснити по номерах телефонів 098-055-77-11 або 0352-51-94-44, через мобільний додаток чи на нашому сайті fainemisto.com. Файне місто доставка - це зручно, просто та швидко. Проведіть час незабутньо, потіште себе та близьких. Скористайтесь такою послугою, як доставка Тернопіль їжі! Ви будете в захваті не лише від обслуговування, а й від сучасної подачі страв в еко-посуді. А наші кур'єри привезуть їжу ще гарячою у суворо обумовлені терміни.

Наступна стаття >Наступна стаття