Сезонне меню в Антіка - огляд на страви зі спаржею

2024-05-23

Як і в більшості наших закладів, у Антіка меню представлені сезонні страви. Ми змінюємо їх асортимент залежно від пори року, а з настанням весняно-літнього сезону пропонуємо замовити їжу з додаванням спаржі. Про переваги цього овоча можна говорити багато, адже він збагачений вітамінами, антиоксидантами та фолієвою кислотою. Користь спаржі полягає і у наявності у складі клітковини та води, які сприяють нормальному травленню, а вміст фосфора і заліза позитивно впливає на здоров'я кісток. Словом, обираючи страви зі спаржі, ви не лише отримаєте безліч користі, а й гастрономічну насолоду, а коли це їжа на замовлення Тернопіль з нашого ресторану ANTICA EATERY, то це ще й ідеальне поєднання найрізноманітніших інгредієнтів!

замовити їжу антіка

 

Які сезонні страви зі спаржі радить скуштувати наш ресторан італійської кухні?

Страви італійської кухні з додаванням спаржі - це справжні кулінарні шедеври, які нікого не залишать байдужим. В меню Antika Eatery включені такі смачні та корисні позиції:

  • Справжня неаполітанська піца зі спаржею. Готується страва на основі зеленого соусу бешамель, на який викладаємо ніжний бекон, страчателлу та свіжу спаржу.
  • Спаржа з соусом тоннато. Ця італійська їжа припаде до душі тим, хто обожнює витончений смак і післясмак цього поживного овоча. Для надання спаржі унікальних ноток ми використовуємо легкий соус тоннато та запашний пармезан.
  • Салат зі спаржі та полуниці. Відчуйте приємні літні нотки у цій легкій страві, де свіжа полуниця у поєднанні з зеленню, страчателлою, спаржею та солодким з нотками пікантності медово-гірчичним соусом формує єдиний тандем.
  • Дорадо на зеленому соусі. Італійська кухня, меню якої включає страви з риби, - це справжня феєрія смакових відчуттів! Якщо ви полюбляєте ідеально приготовану соковиту та ніжну рибу, доповнену спаржею, печеними томатами та молодою картоплею, то ця страва точно не залишить вас байдужими.
  • Лосось зі спаржею та соусом з мідій. Ще одна чудова пропозиція для любителів поживної та дієтичної риби, у якій філе лосося вдало компонує з молодою картоплею та ніжними мідіями.
  • Курча гриль на зеленому різотто. Для святкувань, ситного обіду чи вечері класним рішенням буде замовити цю позицію. Соковите курча, приготоване на грилі, доповнюється зеленим горошком, запашним пармезаном, печеними томатами та спаржею.
  • Яловичі медальйони з трюфельним пюре. Не уявляєте святкування чи щоденного раціону без м'яса - наш ресторан Антіка радить замовити соковиті медальйони просмажки medium, які подаються з повітряним картопляно-трюфельним пюре та спаржею з ніжною еспумою.

Встигніть скуштувати смачні, корисні та збалансовані страви з сезонного меню нашого ресторану італійської кухні ANTICA EATERY, адже вони змінюються залежно від пори року та дарів природи, які вона нам приносить!

Читайте також: Спаржеве меню у Клубі Файного міста - огляд страв

 

Замовити їжу у Тернопіль і прилеглі села на доставку - вдале рішення у найрізноманітніших ситуаціях!

Коли немає змоги завітати у наш ресторан Антіка, це не привід відкладати гастрономічну насолоду на потім. У нас пропонується гідна альтернатива - їжа доставка по Тернополю та за його межі. Ця послуга стане вам у пригоді за різних обставин, наприклад:

  • хочеться чогось сезонного та смачного, проте готувати їжу самостійно немає жодного бажання;
  • гості завітали без попередження чи, навпаки, у вас заплановане відзначення певної події;
  • хочете організувати корисний обід для покращення продуктивності праці та підняття настрою;
  • маєте намір організувати романтичний вечір з коханим чи коханою тощо.

Рішення є - замовити їжу Тернопіль і у передмістя на доставку, а коли це страви з сезонного меню, то це ще й чудова можливість наповнити свій організм поживними речовинами!

Наступна стаття >Наступна стаття