Сезон весіль оголошуємо відкритим!

2023-05-29

Весілля - одна з найважливіших подій у житті закоханих, адже символізує народження нової сім'ї. Саме з цих причин до цього івенту наречені готуються максимально довго та кропітливо, звертаючи увагу на кожну деталь. Звичайно, жодне свято, особливо весілля, не обходиться без банкету. Його організувати можна в ресторані, до прикладу, в концептуальному закладі європейської й української кухні в сучасному баченні NA NEBI, чи на природі, дедалі більш актуальними з настанням тепла стають саме виїзні церемонії. Якщо у вас теж планується ця грандіозна подія і ви бажаєте зробити її незабутньою як для себе, так і для гостей, ми, СРФМ, запрошуємо вас у Na nebi, ресторан, у якому ви знайдете унікальне меню на весiлля. Ви можете організувати банкет не тільки в нашому залі, а й там, де цього хочеться, оскільки у нас пропонується доставка кейтеринг. Дана послуга користується неабияким попитом, тому що дуже багато закоханих пар бажають відійти від традицій і відзначити важливу дату у їх житті десь на природі. Ми, СРФМ, оголошуємо сезон весіль відкритим і пропонуємо розділити вашу радість разом з нами. 

 

Розробляємо меню на весілля: що варто замовити для вдалого святкування?

замовити весільне меню на небі

Ми включили у наше весільне меню безліч цікавих позицій, які готуються за попереднім замовленням, тому радимо вам подумати заздалегідь, який формат святкування планується, кейтеринг чи організація івенту всередині закладу, та якнайшвидше приступити до вибору улюблених страв. Де б не проводилось весілля, невід'ємними його елементами вважаються закуски та торт. Гості полюбляють холодні та гарячі закуски на весілля, а якщо їх готують досвідчені кухарі з На Небі, то вони виходять особливо смачними та так апетитно виглядають! Ви можете обрати безліч позицій, серед яких наступні:

  • м'ясні делікатеси, що включають салямі, чорізо, в'ялене сало, італійське прошутто, оливки, корнішони, грісіні;
  • брускети з креветками, які візуально нагадують класичні канапки, проте відрізняються додаванням вишуканих інгредієнтів і застосуванням грінок з пшеничного багету власного приготування;
  • колекція сирів, які так полюбляють жінки до вина чи шампанського;
  • плато м'ясних делікатесів і сирів, де зібране все найкраще та найсмачніше для вдалого частування гостей.

Перед тим, як замовити меню на банкет, ми рекомендуємо вам детально обговорити з нашим досвідченим адміністратором основні страви та салати, а якщо ви плануєте організувати фуршет Тернопіль, то найкращим рішенням у даному випадку стане вибір солоних закусок і солодощів. Від традиційних страв, вони відрізняються стилем подачі. Їжа для фуршету оформляється порційно, щоб кожен, хто її взяв, почував себе максимально комфортно і щоб йому було зручно вживати страви стоячи.

Якщо вас зацікавив кейтеринг Тернопіль, обов'язково зверніть увагу на фуршетне меню. У нас пропонується безліч страв, що подаються порційно, а саме:

  • різні види апетитних брускетів (з сиром брі, лососем, прошутто, червоною ікрою);
  • солоні еклери, начинені сиром дор блю чи лососем);
  • оригінальні шоти, які так зручно тримати в руках і водночас куштувати;
  • порційний тар-тар з поживного тунця, соковитої телятини чи ніжного лосося;
  • зручні шпажки, на які населені безліч різноманітних інгредієнтів, що ідеально між собою поєднуються. 

замовити меню на весілля

 

Чому варто замовити торт на весілля саме у нас: переваги й особливості десертів від СРФМ!

Жодне святкування весілля не обходиться без завершальної церемонії - урочистого розрізання торта молодятами та його подачі гостям. Щоб дане дійство запам'яталося і залишило у вас та усіх присутніх виключно приємні спогади, подбайте про замовлення цього вишуканого десерту. Ми радимо звертати увагу не тільки на його дизайн, а й смакові якості. У нашому банкетному меню представлено безліч варіацій смаколиків з розмаїттям коржів і кремів. У нас ви можете замовити торт на весілля як класичний, до прикладу “Грильяжний”, “Наполеон” чи “Чізкейк”, так і оригінальний, провідні позиції займають “Малина-пармезан”, “Орео”, “Малина-амаретто”, “На Небі”, “Паляниця”. Крім цього, у нашому меню представлений бенто-тортик, унікальний порційний десерт з побажаннями, такий смаколик неодмінно буде приємно отримати кожному гостю, до прикладу, по завершенню святкування. 

Молодята, ми раді вам повідомити, що навіть торти ми випікаємо самостійно, і всі ці кулінарні шедеври створює наша Пекарня Тернопіль. Кондитери враховують ваші побажання як зі смакової, так і з дизайнерської сторони, тому ви неодмінно отримаєте десерт своєї мрії. Попередньо обговоріть всі нюанси з нашим адміністратором та при бажанні або відкиньте, або ж, навпаки, додайте улюблені інгредієнти у святковий смаколик. Щоб дізнатися більш детально, який торт на замовлення Тернопіль ми можемо вам запропонувати, завітайте на наш сайт fainemisto.com і знайдіть відповідний розділ. Ми, СРФМ, гарантуємо, що з нашими стравами ваше святкування пройде незабутньо, де б ви не були, у нашому ресторані На Небі чи за його межами. У нас надаються послуги кейтерингу на професійному рівні, тому ми не лише вчасно доставляємо ваші замовлення, а й красиво їх оформляємо, щоб святкування пройшло максимально вдало і з естетичної сторони!

Читайте також: Торти на замовлення для будь-якої події від Файної пекарні

Наступна стаття >Наступна стаття