Сети на компанію від Road - ідеально для новорічного святкування з друзями

2023-12-20

Новий рік - довгоочікувана подія, яка супроводжується зустріччю з близькими людьми, подарунками та відмінним настроєм. Звісно, вкрай важко уявити її без святкових страв на столі. Якщо ви хочете, щоб новорічна ніч пройшла незабутньо, ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, рекомендуємо замовити доставку їжі з Road Cafe в Тернополі. В меню включені страви європейської й української кухонь, серед яких провідні позиції займають сети на компанію. Вони ідеально підходять для новорічного столу, адже кожен знайде для себе улюблений смаколик.

 

Сети на компанію Тернопіль - найкраще рішення для святкування з друзями!

Наш ресторан Роуд у Тернополі пропонує обрати ідеальний сет на компанію. Зверніть увагу на такі позиції з меню:

  • Фірмовий сет. Для вдалого доповнення святкового столу ми пропонуємо замовити набір апетитних ковбасок, ніжні гомілки, свинячий і курячий стейки та хрустку запечену капусту. Завдяки такому сету, кожен знайде для себе улюблені страви, які чудово смакуватимуть як до гарнірів, так і самостійно. 
  • ГРИЛЬ СЕТ ROAD. Це ідеальний вибір на середню компанію. Наш фірмовий гриль сет включає: свинячий і курячий шашлик, соковиті реберця, смажену картоплю з фритюру та мікс овочів, приготованих на грилі, а саме кукурудзу, кабачок і печериці.
  • Пивний сет. Якщо ви та близькі не уявляєте новорічної ночі без пінного, тоді зверніть увагу на сет для доповнення святкового столу, що складається з сирних паличок, часникових грінок, курячих крилець та стріпсів, а також мексиканських чіпчів начос. Для створення довершеного смаку ми додаємо 3 види соусів (барбекю, айолі, часниковий). 

Оцініть з нашого ресторану Road меню, де знайдете мегасмачні сети на компанію в Тернополі. Проводьте новорічну ніч весело, не турбуючись про метушню на кухні. Приділіть якомога більше часу собі та дорогим серцю людям, а про ваш святковий стіл подбаємо ми, Сім'я ресторанів Файного Міста. 

Читайте також: Кілограм суші від Янг - доставка сетів для різних гастрономічних вподобань

 

Хочете замовити для зустрічі Нового року м'ясний сет - доставка стане ідеальним рішенням.

Для оформлення замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або скористайтесь цією послугою онлайн на сайті. Нашими перевагами є:

  • доставка їжі у Тернопіль і прилеглі села виконується, що значно розширює ваші горизонти для бездоганного святкування так, як зручно, та там, де затишно;
  • сети на компанію по Тернополю та приміських зонах привозяться так швидко, як це можливо, тому ви отримаєте страви в бездоганному вигляді;
  • завдяки послузі доставки, ви позбаваляєте себе клопотів на кухні, що дуже тішить, коли хочеться відпочити та присвятити час близьким.

Їжа на компанію - це наші сети, які підкорюють серця вишуканим смаком і незрівнянною подачею. Ми стараємось для вас і завжди прагнемо задовольняти ваші гастрономічні уподобання, а тому у нас завжди є з чого вибрати. Святкуйте Новий рік на позитиві, а доставку улюблених смаколиків довірте нам! Їжа з доставкою в Тернополі суттєво спростить процес підготовки до святкування, а коли її пропонує наша Сім'я ресторанів Файного міста, то це ще й професійне обслуговування та завжди ввічливе ставлення з думкою про кожного клієнта! 

Наступна стаття >Наступна стаття