Сети на компанію від ROAD для щедрого частування

2024-06-28

Без частування не обходиться жодне святкування, тому варто замовити страви, які припадуть всім до смаку та нікого не залишать голодним. Продумувати меню та гаяти час на приготування страв – не найкраща ідея, адже можна замовити їжу в Тернополі від «РОУД». Ми пропонуємо декілька різних варіантів сетів на компанію, які враховують різні смакові вподобання, тому ваші друзі та рідні будуть в захваті. Переглянувши всі закуски в сетах, ви зрозумієте, чому доставка гриль-меню – оптимальна ідея для колективного частування. 

 

Шукаєте сети на компанію в Тернополі? Всі дороги ведуть в ROAD!

замовити сети роуд

Найчастіше для святкувань чи відпочинку в колі друзів обирають саме сети, адже там багато різної їжі, а ще це вигідно для компанії. Якщо одні хочуть замовити шашлик, а інші – овочі, не потрібно хвилюватися, адже ми це врахували. Кожен наш сет – це особливе поєднання смаків і ароматів, яке подарує нереальне задоволення від споживання їжі та гарно проведеного часу. В меню представлені різні варіанти, тому ви без проблем можете підібрати комплекс за розміром та ціною.

Сети на компанію в м. Тернопіль від ROAD:

  1. ГРИЛЬ СЕТ ROAD. Цей варіант підкорить серця навіть справжніх гурманів, адже в ньому ідеально поєднуються м'ясні та овочеві закуски. Шашлик з курки та свиного ошийка, пікантні ребра, гриби, кукурудза, кабачки – і все подається зі смачною маринованою цибулькою та трьома видами соусів. Хіба це не найсмачніша їжа в Тернополі? 
  2. СЕТ ЗАКУСОК ПІД ЧАРКУ. Якщо у вас особливий привід зібратися з друзями чи рідними, то ця страва – топова рекомендація від «РОУД». Складові сету: грінки з житнього хліба, сало зі спеціями, картопля по-селянськи, оселедець, мариновані й квашені овочі. Ну і, звичайно, страву доповнює часник, салатна цибуля та авторський соус. Виглядає дуже апетитно, а смак навіть не описати словами!
  3. СЕТ СТЕЙКІВ. У ті моменти, коли хочеться чогось особливого, слід віддати перевагу цьому мега м'ясному сету. До його складу входить курятина, свинина, телятина та ребра на грилі, а ще для балансу додаються хрумкі овочі й пікантні соуси. Тому якщо ви планували замовити шашлик в Тернополі, краще спробувати щось більш оригінальне – от як наш сет. 
  4. NEW СЕТ XL ROAR. І навіть для дуже великої компанії ми маємо спеціальну пропозицію. Ви навіть не уявляєте, скільки смакоти вас чекає в одній страві! Професійні кухарі Road Café дбайливо приготували свинячі ребра, ковбаски, картоплю, курячі крильця, шашлик двох видів і мікс овочів гриль. Страва подається з зеленою цибулькою, фокачею та чотирма видами соусів. Така доставка їжі вгамує апетит, як мінімум, шести людей. 
  5. NEW РЕБРА В ГЛАЗУРІ. Апетитні, соковиті та надзвичайно смачні – і ці всі компліменти ребрам за нашим авторським рецептом. Такий сет підійде як для дружніх посиденьок, так і душевного сімейного відпочинку. Ребра доповнені картоплею, свіжою зеленню та соусом.

Який сет від «Роад» замовити, вирішувати лише вам, але ми радимо спробувати кожен. Та й особливої причини для цього не потрібно – просто запросіть близьких людей гарно провести час у стінах нашого закладу або в невимушеній домашній атмосфері, на пікніку чи на дачі. 

Читайте також: Доставка їжі з Файного - що замовити на велику компанію?

 

ROAD в Тернополі: меню, яке подарує гастрономічне задоволення

Слід зазначити, що меню ROAD в м. Тернопіль досить різноманітне, адже ми пропонуємо не лише сети. У нас ви також можете посмакувати піцою, стравами на мангалі, оригінальними закусками та різноманітними салатами. Окрім того, також передбачені комплексні обіди для тих, хто хоче смачно та збалансовано харчуватися у робочий час. 

Щоб здійснити замовлення їжі в Тернополі, скористайтесь додатком FAINE MISTO. Також це можна зробити на сайті або за телефоном. Якщо плануєте відвідати «РОУД», краще завчасно забронювати столик.

Проводить час незабутньо та цікаво разом зі смачною їжею від ROAD!

Наступна стаття >Наступна стаття