Сенсаційні новини Тернопіль: доставка суші від Янґ

2019-05-26

Роли і суші – то вже усталений тренд, що не зменшує обертів популярності та затребуваності в українського споживача вже багато років. Дійсно, хто з нас не любить поласувати такою відмінною від нашої кухні стравою? Таких людей обмаль, виключення, інші ж – складають хвалебні оди ролам, бо ж смачно, дивакувато і креативно. Замовити суші додому – це чудовий спосіб заощадити час і смачно пообідати. А Ви вже знаєте, що у нашому ресторані формату лаундж ЯНГ скоро буде діяти доставка суші?

Замовити доставку обідів азійської кухні і пізнати смак Сходу – нестандартний клуб YOUNG рекомендує скуштувати справжні суші

kistkaНовий заклад мережі Файного Міста об’єднує у своєму меню чотири країни: В’єтнам, Японія, Китай, Таїланд. Вони відрізняються особливою кухнею та подачею страв, кожна з них приваблива своєю таємничістю, пряністю і пікантною гостротою. Скуштувати дійсно оригінальні (без адаптації) страви азійського напрямку проблематично у Тернополі, але завдяки Янґ неможливе стає приємною реальністю!

Меню ресторану насичене різноманітними стравами, але саме ролам приділено чималу увагу, адже їх так обожнюють наші гості. Особливо вони тішаться тому, що в Янґ скоро появиться послуга - їжа з доставкою додому – зручно, смачно і швидко. Пропонуємо скуштувати нереально смачні та оригінальні суші: жодної банальщини штибу Філадельфії – чистий смак Азії!

У меню Ви зустріните дві категорії:

  • Spring roll. В’єтнамські фреш-роли з креветками, овочами та зеленню; китайські смажені фреш-роли зі свининою Хойсін, з капустою та водоростями Хаяши – вакаме.
  • Rolls. Такеши, Туна, Унагі, Сяке, Ебі, овочевий рол, Панко. Роли з цієї категорії вражають багатогранністю смаку: горіховий соус Гамадарі, сир тофу, смажений у темпурі, авокадо, гриби-шиїтакі, лосось/тунець/вугор… Кожний рол має свою особливу рецептуру, дізнатися яку можна виключно в Азії, але ж доставка суші з нашого ресторану робить Схід ближчим.
  • Суші рол Ахірю - це справді особливий смак і гордість закладу, адже це суші з качкою. Цю страву вам обов’язково порадить офіціант!

У закладі смачно кожному гостеві, навіть якщо він не вживає м’яса чи риби. Азія дивовижна – пізнайте її на смак. Чому кухня та доставка з ресторану Янґ є сенсацією у Тернополі? Бо жоден інший заклад не пропонує таких унікальних страв і напоїв. А ще ми не адаптуємо до звичного – подаємо оригінальні шедеври кулінарії за азійськими рецептами, а це вже вартує Вашого візиту та уваги.

Доставка китайської кухні та суші від нічного клубу YOUNG – справжня сенсація уже в Тернополі!

Якщо Ви прихильник страв і напоїв азійського напрямку, тоді неодмінно маєте завітати до нового унікального закладу, який нещодавно відкрила мережа ресторанів Файного Міста. Тут панує дух молодості, драйву і шаленої енергії. Тут кожен відчуває себе у тренді. Тут вирує дух Азії, ним насичене усе – від інтер’єру і музики до останньої краплинки коктейлю.

Приємна новина для тих, хто бажає смакувати оригінальні страви, не покидаючи роботи чи власної оселі: доставка суші у м. Тернопіль працює блискавично. Усю детальну інформацію щодо доставки можна отримати за телефоном 097-676-77-11. На сайті Файного зручно ознайомитися з меню та обрати страви.

Наступна стаття >Наступна стаття