Романтична вечеря з неймовірним краєвидом в ресторані NA NEBI

2021-08-30

Цей вечір належить тільки Вам двом! І його ліпше провести у затишному місці, і ресторан На Небі підходить для цього якнайкраще! Серед усіх закладів Файного цей, напевно, найромантичніший. Багато наших гостей зробили тут пропозицію другій половинці, святкували заручини та весілля!

Ресторан української кухні НА НЕБІ відомий смачною їжею, найбільшою у регіоні винною шафою та стильним інтер’єром. Звичайно, ненав’язливе, однак якісне обслуговування, — це запорука Вашого ідеального побачення!

Європейська кухня та затишна атмосфера NA NEBI налаштують на романтичний настрій!

Ресторан На Небі у м. Тернопіль

Атмосфера нашого закладу насичена фльором любові. Усе сприяє цьому, зокрема смачна європейська кухня. Ми переосмислили улюблені українські страви, їх рецептури та подачу, врахували гастрономічні потреби сучасних українців.

Меню ресторану європейської кухні охоплює безліч різноманітних страв, акцент на стравах-гриль. Медальйони з картопляним пюре, лосось з фірмовим лимонно-шафрановим соусом, форель с морквяним пюре, овочі та коренеплоди на грилі... На Небі у м. Тернопіль є саме тим місцем, де можна скуштувати найсмачніші страви-гриль! Офіціанти допоможуть обрати до Вашої вечері вишукане вино, яке додасть зустрічі потрібної легкої п’янкої нотки!

Європейська кухня і страви з гриля — не єдина фішка закладу. У нас дійсно панує спокійна атмосфера! Цьому сприяють зокрема стильний інтер’єр з українськими вкрапленнями у дизайні. Багато світла та зелені, великі панорамні вікна і окраса На Небі — тераса з неймовірним краєвидом на місто! Тут приємно відпочивати у променях західного золотого сонця та під лагідним зоряним небом. Сьогодні все тільки для Вас двох! Ознайомитися з меню можна на fainemisto.com. За необхідності замовляйте доставку і влаштовуйте продовження побачення вдома, а ми подбаємо про їжу та напої!

Ресторан На Небі у м. Тернопіль — місце, в якому розквітає любов!

Чекаємо на Вас у гості за адресою: вулиця Олени Кульчицької, 2-А (6-й поверх). Ресторан На Небі у м. Тернопіль розташований у центрі, і працює до пізньої години! Ми допоможемо Вам провести незабутній вечір!

Сім’я ресторанів Файного Міста має безліч переваг, за які варто обрати наші заклади для Вашого романтичного побачення:

  • Смачна кухня.
  • Індивідуальний стиль.
  • Приємні ціни та доставка по Тернополю, за межі міста.
  • FaineMisto знає все про бездоганний сервіс.
  • Якість продуктів та страв, що не лишають байдужим.

Радимо скуштувати наші фірмові десерти і новинку — морозиво від Na Nebi! Ідеальний десерт, що дарує приємну прохолоду й ніжні спогади про романтичну зустріч! Сучасна українська кухня у поєднанні з розкішною панорамою, що відкривається з шостого поверху будівлі нашого ресторану, колекція вин та легка атмосфера — ідеальна формула Вашого побачення! Бронюйте столики за номером телефону: 068-211-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття