Романтика під час карантину! А чи це можливо?

2020-04-08

Здавалося б, під час карантину про романтичну вечерю з коханою людиною можна забути. Справді, в улюблений заклад піти не вийде, та й прогулянки містом, коли ви обоє в масці – це не дуже романтично. Насправді, романтика можлива і під час карантину. Подумайте самі, зараз ви стільки часу проводите вдома разом, тож коли, як не зараз? Як влаштувати красиву романтичну вечерю в домашніх умовах, та що для цього потрібно, ми вам зараз розповімо.

 

Романтична вечеря вдома: головні атрибути

Щоб зберегти вогник у стосунках, дуже важливо наповнювати життя одне одного приємними дрібницями. Домашнє побачення – це саме така приємність, яка подарує вам приємні спогади надовго. Але потрібно заздалегідь приготуватися і все добре подумати. 

Отож, про що варто подбати:

  • Оформлення. Саме воно допоможе створити романтичну обстановку. Прикрасьте гарно стіл, візьміть красиву скатертину та посуд, доречними будуть живі квіти, або вирізані з кольорового паперу сердечка. Чим більше уваги ви приділите оформленню, тим краще ваша половинка зрозуміє, скільки часу та старань ви доклали, і обов’язково це оцінить.
  • Музичний супровід. Легка, ненав’язлива, романтична музика обов’язково додасть атмосферності. Можливо, у вас навіть є якась улюблена для обох «особлива» композиція.
  • Освітлення. Приглушене світло, ароматичні свічки – усе це теж допоможе зробити ваше побачення ідеальним.
  • Спільне заняття. Придумайте якесь цікаве заняття для двох. Можливо, ви гратимете в якусь гру, а, може, просто переглянете старі фотографії та відео, чи обговорите свої плани та мрії на майбутнє.
  • Їжа. Романтична вечеря все ж залишається вечерею, тож смачна їжа займає останнє місце лише в цьому списку, але точно не по важливості! Найкраще для романтичної вечері підійдуть суші-роли, адже вони легкі, смачні, та ще й являються неабияким афродизіаком. Можна приготувати щось самим, але краще довіритися професіоналам і замовити суші в ресторані азіатської кухні YOUNG.

Доки заклад через карантин зачинений для відвідувачів, доставка працює в звичному режимі. Суші з ЯНГ – це найсмачніші суші в Тернополі, які готуються зі свіжих, якісних продуктів по оригінальних авторських рецептах. Тож ваша половинка обов’язково оцінить таку вечерю.

Ще декілька причин замовити суші саме в ЯНГ:

  • Унікальна рецептура, оригінальні поєднання та цікаві смаки.
  • Великі порції та ідеальне співвідношення начинки та рису.
  • Суші на доставку мають не лише неймовірний смак, а й бездоганний вигляд. Подача не відрізняється від ресторанної.

 

Як працює доставка суші Тернопіль в карантин?

Під час карантину правила доставки не змінилися. Доставка суші на адресу можлива при замовленні на суму від 200 гривень. Якщо замовлення перевищує 450 гривень, то доставка буде безкоштовною, в інших випадках її вартість всього 30 гривень.

На час карантину кухарі закладу, а також кур’єри дотримуються усіх заходів безпеки – працюють в медичних масках та одноразових рукавичках, а перед роботою вимірюють температуру.

Тож з ресторану YOUNG доставка суші та інших страв, що їх пропонує азіатська кухня, абсолютно безпечна. Можете сміливо замовляти свої улюблені роли, азіатські супи, салати та насолоджуватися їх бездоганним смаком.

Оформити замовлення можна онлайн – просто на сайті закладу, або ж за допомогою мобільного додатку.

Наступна стаття >Наступна стаття