Романтичний захід сонця та розмови під смачну їжу з гриля в поєднанні з улюбленим вином

2019-05-26

Метушливий сучасний ритм життя – йому так не вистачає романтики і усамітнення! Проведіть незабутній вечір з близькою людиною – ресторан НА НЕБІ створив справжній оазис для закоханих. Гриль і вино є гарним доповненням до романтичної зустрічі, тож поспішайте завчасно забронювати столик.

NA NEBI – оригінальний ресторан Тернополя, в якому насолоджуєшся вечірнім сонцем під келих вина і смачний стейк

chelПобачення потребує певної інтимності, особливої атмосфери. Ресторан чудово підходить для зустрічі з другою половинкою. До нас приходять родини, закохані і ті, хто тільки планують пов’язати своє життя з іншою людиною. Зізнатися у своїх почуттях або нагадати про їх силу якнайкраще допомагає атмосфера ресторану НА НЕБІ.

Свіжість зелені, вишуканий сучасний дизайн ресторану, що розташований на шостому поверсі, тераса з панорамою Тернополя – чи це не ідеальне місце для побачення? Сімейні заклади відрізняються своєю затишною атмосферою, що відчувається у кожній деталі. Зустріньте захід сонця «на небі» у поєднанні з улюбленим вином і смачними стравами – ця подія назавжди залишиться у Ваших спогадах.

Відпочинок на терасі ресторану НА НЕБІ нікого не лишає байдужим. Тут розмови стають відвертими, почуття – яснішими. Схема вдалого побачення:

✓ Стейк з гриля – хрумка скоринка і соковите м’ясо у середині.

✓ Пляшка улюбленого вина у правильній подачі.

✓ Тераса НА НЕБІ, де сонце і Тернопіль огортають казкою.

Побачення, святкування весілля та річниці у ресторані NA NEBI

Винна карта НА НЕБІ – це ключ до Вашого чудового відпочинку. У ній представлені вина Старого і Нового світу: дійсно неймовірна колекція, що дозволяє скуштувати на смак п’янку любов усієї земної кулі. А що відмінно пасує до вина? Страви-гриль! Фарширована скумбрія, стейк Томагавк чи Рібай, качка з апельсинами, овочі – Ваша зустріч буде не тільки романтичною, але й дуже смачною!

Мережа закладів Файне Місто знає, наскільки важливим для Вас є святкування заручин і власне одруження. Ми хочемо розділити цю особливу мить, зробити її бездоганною – весілля Тернопіль любить святкувати гучно і з розмахом, ми ж пропонуємо витонченість і шарм європейського формату. Персонал допоможе скласти меню та організувати захід, звертайтеся за телефоном 068-211-77-11.

Піднесіть свої почуття до самого неба – ресторан NA NEBI ідеальне для того місце!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття