Рис, лапша і суші з качкою - це все в закладі паназатської кухні ЯНҐ

2019-05-26

Азія приваблива своєю кухнею, традиціями. Аромат спецій і пікантний смак соусів ідеально доповнюють навіть звичайні і такі прості у подачі страви. Ресторан східної кухні ЯНГ приготував для Вас справжню гастрономічну мандрівку: Азія відтепер має свою «філію» у Тернополі!

Оригінальний нічний клуб YOUNG: традиційні страви В’єтнаму, Японії, Китаю і Таїланду, які можна скуштувати у «файному місті»!

stravaЗізнавайтеся, хто з Вас не любить поласувати локшиною чи суші? Таких людей майже немає – рідкі виключення! Ми впевнені, що завітавши до ЯНГ, Ви переосмислите свої погляди на азійську кухню, адже тут можна замовити страви та напої за справжніми східними рецептами. Вперше у Тернополі пан-азіатська кухня подається без перебільшень, адаптації чи авторських домислів – тільки оригінальний смак!

Рис, локшина та суші – це своєрідна гастровізитівка Азії, що має незліченну кількість варіацій у приготуванні і таку ж безмежну прихильність гурманів. Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує скуштувати Азію на смак:

✓ Ціла «палітра» тайського рису – з овочами, куркою, свининою Хойсін, і телятиною на вибір + дієтичний паровий рис.

✓ Локшина з WOK-меню – Удон з телятиною та овочами; Соба зі свининою Хойсін; скляна локшина Фунчоза з овочами; Удон з качкою по-пекінські; яєчна локшина Юмень з креветками та грибами шиїтаке.

✓ Рол з качкою «Ахірю» (качка, авокадо, огірок, крем-сир, горіховий соус Гамадарі, сезам). Замовити суші вже зовсім скоро можна з доставкою додому!

Кухня ЯНГ не тільки дуже смачна, але і корисна. Ми гармонійно поєднуємо овочі з м’ясом, морепродуктами і пряними соусами, щоб Ви могли отримати максимальну насолоду від кожної страви.

Відпочинок у лаундж-барі стане ще приємнішим, якщо замовити декілька азійських коктейлів з меню  – Тернопіль обожнює Схід у різних його проявах.

Клуб YOUNG: оригінальні страви, які можна скуштувати тільки тут або у країнах Азії

Відкладіть «Філадельфію» у темну скриню, позаяк суші Тернопіль пропонує банальні, яких в Азії просто не їдять. Ми у свою чергу подаємо ексклюзивні страви і напої – Вам сподобається смак, стовідсотково. Ви колись куштували рол з качкою? Це дійсно нестандартна інтерпретація для українського гурмана, який звик до лосося чи вугра у суші.

Японська, китайська, в’єтнамська і тайська кухня вже доступні у нашому місті! ЯНГ – це сучасний клуб у Тернополі, в якому Азія стає ближчою.

Наступна стаття >Наступна стаття