Резерв столиків у «Клубі Файного міста»

2019-05-24

«Клуб файного міста» – це надзвичайно популярний у Тернополі заклад. Ми поєднали у ньому різні культури та стилі оформлення, аби створити незабутню й дійсно вражаючу атмосферу.

Сім'я ресторанів «Файне Місто»: тандем розваг та смачної кухні

У розпорядженні наших гостей є три зони відпочинку, кожна з яких дозволяє цікаво та смачно провести час. На першому поверсі розташований бар, який пригощає живим пивом та унікальними авторськими коктейлями. Також гості нашого закладу мають можливість переглядати спортивні змагання на великому проекторі, який робить перебування у клубі ще більш комфортним та приємним. На другому поверсі на Вас чекатиме більш затишна і спокійна лаундж-зона, яка ідеально підходить для усамітнення зі второю половинкою та для розміреного відпочинку. Ароматна кава, незрівнянні солодощі – виключна якість та неперевершений смак у кожній деталі для наших гостей. Допитливих відвідувачам, які прагнуть відчути нові емоції, «Клуб файного міста» в Тернополі облаштував у підвалі декілька квест-кімнат. До речі, ми стали першими в місті, хто реалізував подібний вид дозвілля та ще й у закладі громадського харчування.

«Клуб файного міста»- дозволить вам смачно поїсти за найнижчими цінами у Тернополі:

Наші дорогі гості стверджують, що у нас можна поїсти смачніше, ніж вдома, а подеколи навіть дешевше. Такого консенсусу між ціною та якістю ми досягли завдяки гнучкій та продуманій системі управління, а також через велику любов до Вас. Якщо запитати у тернополян, де можна поїсти смачно, але при цьому миттю не збідніти на місяць вперед, то Вам швидко і гордо скажуть: йдіть на /catalog/klub-fainogo-mista/.  Така беззаперечність та увага зі сторони гостей напрацьовувалася нашим рестораном багато років і ми радо утримуємо позиції лідера й досі.

Резервування столику у Файному допоможе вам спланувати свій відпочинок 

«Клуб файне місто» (Тернопіль) – це заклад, в якому завжди багато гостей. Ми раді кожному відвідувачеві, проте інколи через стовідсоткову заповненість зали немає фізичної можливості обслуговувати додатково відвідувачів. Для того, щоб не потрапити у подібну ситуацію та більш раціонально розпоряджатися власним часом, ми пропонуємо Вам скористатися послугою резерву столиків. Тепер Ви можете заздалегідь планувати свій відпочинок у закладі міста Тернопіль «Клуб файного міста». Процес резервування займає всього декілька хвилин Вашого часу. Ви можете зателефонувати нам у «Клуб файного міста», телефон якого зазначено нижче. Також можна забронювати столик, заповнивши відповідну форму на сайті закладу, де потрібно вказати: ім’я та прізвище, свою електронну адресу й номер телефону, дату та час прибуття, а також кількість місць, які потрібно зарезервувати. Додатково Ви можете висловити свої побажання щодо замовлення і до Вашого приходу все буде організовано на найвищому рівні. «Клуб файного міста»: контакти Потурбуйтеся про свій відпочинок – замовте столик у нашому клубі завчасно! Зателефонуйте за вказаним нижче номером або залиште заявку на бронь в електронній формі. «Клуб файного міста» – графік роботи: чекаємо на Вас щодня з 11:00 до 3:00. «Клуб файного міста» номер для резерву: 097-955-77-11. Завітайте до нас за адресою: місто Тернопіль, вул. Шевченка, 23.  

Наступна стаття >Наступна стаття