Ресторан української кухні: що особливого в меню закладу НА НЕБІ?

2019-05-26

Ресторан в Тернополі НА НЕБІ – це унікальний заклад, який пропонує українську кухню в сучасному виконанні. Він вражає оригінальним дизайном. Тут панує затишна атмосфера, завдяки чому сюди приходять люди розділити найрізноманітніші події в житті. Привітний персонал знаходить індивідуальний підхід до кожного гостя, оскільки прислухається до його потреб та побажань. Крім цього, жодна людина не залишиться байдужою до локації закладу. Які ресторани Тернополя запропонують своїм відвідувачам незабутній краєвид? Так, у закладі NA NEBI можна отримати неабияке задоволення від пейзажів з вікна та зробити красиві світлини у колі близьких людей.

Ресторан в Тернополі НА НЕБІ – поєднання традиційної української кухні з сучасною!

neboУ багатьох людей українська кухня асоціюється з салом, борщем, варениками, пампушками та іншими смаколиками. Кухарі, які працюють в ресторані НА НЕБІ, зробили її сучасною. Модернізовані українські страви викликають захоплення та море позитивних емоцій. Родзинкою закладу є відкритий гриль з латунним куполом. Вони розташовані в самому серці ресторану. Гості можуть спостерігати за тим, як кваліфіковані кухарі готують смачну рибу та соковите м'ясо на грилі. А ще дана конструкція виконує роль барної стійки, де відвідувачі ресторану можуть розслабитись. Фірмові наливки та українські бренді піднімають настрій кожному гостеві. Винна карта, в свою чергу, сподобається навіть найвибагливішим леді. Як відомо, з м'ясними та рибними стравами ідеально смакує вино. Саме цей напій додає їжі родзинку, робить її ще ароматнішою, а смак - насиченим.

Що пропонує скуштувати ресторан української кухні?

Меню української кухні в закладі НА НЕБІ вражає своїм різноманіттям. Тут можна насолодитись не лише рибними та м'ясними стравами, приготовленими на грилі. Гість може замовити оригінальні перші страви. Жоден прихильник української кухні не відмовиться від грибної юшки з галушками, борщу в сучасному виконанні чи гарбузового крем-супу. Гарячі страви також приємно дивують. Важко відмовитись від фуа гра чи запеченої форелі. А як можна не насолодитись варениками чи домашніми голубцями? Завдяки оригінальному оформленню і поєднанню різноманітних інгредієнтів, їжа, що пропонується, зовсім не подібна на ту, яку подають інші заклади Тернополя.

Окремої уваги заслуговують солодощі та домашнє морозиво. Ресторан української кухні пропонує різноманітні десерти. «П'яна вишня у чорному шоколаді» чи «Львівський сирник» не залишать байдужими жодного прихильника смаколиків.

Наступна стаття >Наступна стаття