Ресторан Тернополя НА НЕБІ - комфортно проведений час з сім'єю та близькими

2019-05-26

Так іноді хочеться провести час з сім'єю та близькими людьми не вдома, а в затишному ресторані! Саме таким є заклад НА НЕБІ. Тут панує комфортна атмосфера. А сучасний інтер'єр вражає навіть найвибагливішого гостя. Мережа закладів Файне Місто дбає про своїх відвідувачів, тому пропонує їм найкраще. Якщо цікавить сучасна українська кухня в оригінальному виконанні, тоді варто прийти в сімейний заклад NA NEBI.

Чим особливий ресторан в Тернополі НА НЕБІ?

chelЧим він особливий та так манить людей? По-перше, жодні ресторани Тернополя не запропонують своїм гостям спостерігати за процесом приготування страв. В самому центрі закладу знаходиться відкритий гриль з латунним куполом, де справжні майстри на очах у відвідувачів створюють кулінарні шедеври. По-друге, меню української кухні різноманітне. Кожна страва готується з любов'ю професійними кухарями. А її подача приємно дивує та викликає апетит. По-третє, ресторан НА НЕБІ – це сімейний заклад, де можна гарно провести час з родичами, дітьми. Тут можна відсвяткувати незабутні події. Це ідеальне місце для святкування весілля та заручин закоханих. Вони можуть в ресторані розділити свою радість з найближчими та найріднішими людьми.

Ресторан української кухні НА НЕБІ – це смачно, корисно, затишно!

Ресторан у Тернополі НА НЕБІ пропонує відвідувачам отримати задоволення від української кухні в сучасній інтерпретації. Візитівкою закладу є м'ясні страви. Соковиті стейки, ковбаски, свинні реберця, медальйони сподобаються навіть найвибагливішому гурману. Прихильникам оригінальної кухні також буде смакувати фуа гра з грушею та гостро-ягідним соусом. Діти, в свою чергу, будуть у захваті від морозива та солодощів, а корисні фреші наситять їх організм вітамінами. Святкування заручин, весілля важно представити без алкоголю. Для жінок ідеально підходять вина. Тут пропонуються вина Старого та Нового Світу. Чоловіки в більшості випадків обирають міцні напої. Традиційні бренді, ром, текіла, наливки піднімуть їм настрій.

Ресторан української кухні НА НЕБІ – заклад, в якому пропонується наступне:

  1. Якісне обслуговування. Офіціанти та кухарі відповідально відносяться до роботи, тому виконують всі свої обов'язки. Вони враховують побажання кожного гостя.
  2. Сучасна українська кухня. Більшість людей звикли до традиційної подачі вареників, борщу та інших страв. В ресторані НА НЕБІ можна замовити таку ж їжу, але в сучасному виконанні.
  3. Можливість незабутньо провести час з рідними та близькими людьми. Тут можна відсвяткувати ювілей, весілля, хрестини, заручини та інші важливі події.
  4. Широкий асортимент алкогольних напоїв, в тому числі елітних. Жодна дефіляда не обходиться без міцних напоїв. В закладі пропонується лише якісний та перевірений алкоголь відомих виробників.
Наступна стаття >Наступна стаття