Ресторан НА НЕБІ зробить Ваше святкування ще приємнішим та незабутнім!

2019-11-18

Під час святкування з рідними чи близькими хочеться максимального комфорту та затишку. Душевну атмосферу, смачну кухню і розкішні краєвиди забезпечить вам ресторан NA NEBI. Тут подбають про те, щоб важливі для вас події стали справді незабутніми та неймовірно приємними. 

 

Вишуканий ресторан в сучасному українському стилі

nanebiШукаєте, де відсвяткувати день народження, річницю, хрестини, чи іншу важливу дату? Щоб свято пройшло на найвищому рівні, оберіть ресторан в Тернополі НА НЕБІ. У нас ви знайдете чимало переваг:

  • Українська кухня у сучасній інтерпретації. Традиційні українські страви у ресторані набули оригінального авторського звучання. А незвичні поєднання порадують будь-якого гурмана – тут і вареники з індичкою і фуа гра, і ікра щуки з дерунами, і колекція сирів власного виробництва. Але особливий акцент у закладі зроблений на стравах гриль – гарно просмажених, смачних та корисних. 
  • Затишна сімейна атмосфера. У закладі завжди комфортно та приємно знаходитися, гарному відпочинку сприяє й світлий, просторий інтер’єр, в залі багато зелені та простору. Для найменших відвідувачів є дитяча кімната. 
  • Бездоганний сервіс. Чудове та ввічливе обслуговування клієнта – це наше неписане правило. Офіціанти та бармени завжди радо допоможуть з вибором, та врахують усі побажання гостей ресторану.
  • Незабутній краєвид. Заклад знаходиться на 6 поверсі будівлі у самому центрі Тернополя, тож панорамні вікна і тераса відкриває гостям неповторний краєвид на усе місто. 
  • Найбільша винна шафа регіону. НА НЕБІ славиться не лише смачною кухнею, а й шикарним вибором вина. Офіціанти допоможуть прикрасити вашу святкову трапезу ідеально підходящим вином Старого чи Нового світу.

 

Ресторан української кухні, що пропонує ідеальне поєднання вина та страв

Вино у ресторані НА НЕБІ не просто додаток до страв. Тут для вас створять ідеальне гастрономічне поєднання вина та страв, тим більше, що велика колекція вин дозволяє це зробити, а офіціанти навчені мистецтву фудпейрінгу. Білі, червоні, помаранчеві, органічні й біодинамічні вина, вина Старого та Нового світу, великий вибір український вин за регіонами – усе це ви знайдете в нашому меню. 

Ресторан НА НЕБІ в місті Тернопіль готовий дивувати вас дивовижними смаками та гастрономічними поєднаннями. Ми розділимо з вами будь-яке ваше свято і зробимо усе, щоб воно пройшло ідеально. Банкетний зал ресторану дозволяє розмістити достатню кількість людей для проведення річниць, хрестин, днів народження, а також невеликого весілля. 

Сім’я ресторанів Файного Міста дбає про своїх гостей, і завжди робить усе можливе, щоб радісні події, які ви розділяєте з нами, стали справді незабутніми!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття