Ресторан NA NEBI - відчуй бездоганний смак на висоті

2019-05-26

Гарне свято неможливе без смачного частування. Ви можете витрачати час і сили на приготування страв для гостей. Але в таких випадках господарям лишається мало енергії для розваг. Набагато краще довірити турботи про підготовку до вечірки фахівцям. Де відсвяткувати день народження?

NA NEBI: ресторан Тернопіль з бездоганним сервісом

roomЗаклад розташований в центрі міста. З вікон бенкетної зали відкривається чудова панорама Тернополя. Дизайн NA NEBI поєднує традиційні українські та сучасні елементи:

  • Стіни декоровані автентичним гонтом. Він чудово поєднується з штучно зізстареною дерев’яною підлогою і двометровими світильниками з лози.
  • Меблі в стилі ретро не створюють дисонансу з інтер’єром.
  • Декоративні рослини підібрані ідеально. Вони оживлюють приміщення і створюють затишну атмсоферу.
  • Родзинка вишуканого ресторану в Тернополі – гігантський латунний купол над відкритою кухнею.

Оригінальний дизайн – лише одна з багатьох переваг NA NEBI. Тут дбають про комфорт клієнтів. Доброзичливе ставлення до відвідувачів і щира гостинність завжди отримують належну оцінку. Ресторан користується бездоганною репутацією. Це ідеальний простір для святкування весілля.

Сучасний ресторан української кухні - NA NEBI

Кулінарні традиції розвиваються і змінюються. В національних кухнях з’являються продукти і популярні рецепти інших народів. Інноваційне обладнання змінює на краще смак звичної їжі і розширює можливості кухарів. Українська кухня стає більш досконалою і цікавою. Ресторан «НА НЕБІ» пропонує сучасні варіанти класичних рецептів і найпопулярніші європейські страви.

Особливість закладу – відкрита кухня. Гості отримують можливість спостерігати за приготуванням своїх замовлень на грилі. Прозорість і чесність варта довіри клієнтів. Вправна робота кухарів справить на вас приємні враження.

В меню української кухні для урочистих подій багато м’ясних страв. Тут їх готують дуже смачно:

  • Стейки, філе, реберця і медальйони на грилі чудово поєднуються з овочами і пікантними гарнірами.
  • Соковиті і ароматні ковбаски власного виробництва стануть вашою улюбленою стравою.
  • Тушковане м’ясо, паштети, фуа-гра подарують вам неземну насолоду.

Це кращий ресторан для святкування хрестин, днів народження, заручин і інших важливих подій. Ви зможете скласти меню вечірки, враховуючи смаки всіх гостей і порадувати близьких людей щедрим частуванням.

Жителі Тернополя знають – сім’я ресторанів «Файне місто» практикує демократичну цінову політику. «НА НЕБІ» не став виключенням з правила. Тут також можна смачно поїсти і відпочити в приємній атмосфері за вигідною вартістю.

Наступна стаття >Наступна стаття