Ресторан NA NEBI - Оригінальна подача та неперевершений смак

2021-08-02

Національна європейська та українська кухня не стоїть на місці та продовжує розвиватись шляхом вдосконалення традиційних рецептів страв на сучасний лад. Спробувати вишукані страви, якими насолоджуються європейці та українці, пропонує кожному тернополянину в серці міста ресторан На Небі Тернопіль.

 

Ресторан На Небі Тернопіль – креативна подача страв, що вразить навіть досвідчених гурманів!

На небі Тернопіль – заклад, де представлена сучасна українська кухня,подача страв якої відбувається в унікальний та вишуканий спосіб, аби приємно вразити гостей ще до моменту, як вони відріжуть та спробують перший шматочок! Наше меню достатньо велике, аби українська кухня відкрилась для Вас по-новому, однак серед усього різноманіття гарячих страв, салатів, гриль-меню, випічки та десертів ми особливо рекомендуємо замовити такі витвори кулінарного мистецтва з авторською подачею:

  1. . Ніжний чізкейк на мигдальній основі, печений на грилі (81 грн/210 г). Подача десерту відбувається із порцією солоної карамелі власного виробництва, яка розкриє усі солодкі нотки чізкейку.
  2. . Яблуко Адама (83 грн) – фірмовий десерт ресторан На Небі на основі ванільного мусу з білого шоколаду, всередині якого – запечені яблука з корицею. Подача десерту відбувається із квітами.
  3. . Стейк шатобріан зі спаржею (465 грн/850 г) - щедра порція соковитого телячого стейка, що подається із ніжним тягучим сирним фондю на основі сиру сулугуні з вершками. Подача других страв відбувається на лаваші із салатним листям та помідорами чері.
  4. . . Вогняний стейк рібай (255 грн/320 г) – найсоковитіший яловичий стейк у фірмовій подачі На Небі ресторан: стейк рібай спочатку фламбується у житньому бурбоні семирічної витримки, що підкопчує його власними аромамаслами, а потім поливається авторським соусом, виготовленим з чотирьох видів перцю, та посипається копченою сіллю в пластівцях, що підсилює його смак та робить стейк рібай довершеним. Подача відбувається із гілочкою помідорів чері.

На небі Тернопіль – відчуйте витончений смак страв у приємній атмосфері

На небі Тернопіль – один з семи закладів мережі Сім’я ресторанів Файного міста, що, як і інші, поділяє цінності відкритості до гостей та прагнення нагодувати тернополян та туристів неймовірно смачними стравами європейської та українська кухня у затишній й невимушеній атмосфері. Ми гарантуємо, що наш сучасний інтер’єр в поєднанні із традиційними українськими елементами та просторі тераси, де можна легко споживати стейк шатобріан, стейк рібай та інші страви із найкращим виглядом на Тернопіль, зроблять Ваше перебування в На Небі ресторан комфортним та незабутнім!

Наступна стаття >Наступна стаття