Ресторан NA NEBI - ми беремо участь у столичному конкурсі Інтер'єр року

2019-05-26

Ми завжди працюємо над атмосферою і затишком своїх закладів. Дизайн, меблі, посуд та оригінальні проектні рішення – все це є в основі атмосферності. Раді повідомити класну новину: ресторан НА НЕБІ потрапив у номінацію всеукраїнського конкурсу «Інтер’єр року 2018»!

Щорічне свято архітектури та дизайну спрямоване на пошук талановитих людей з усієї країни. Почесно бути серед учасників такого заходу – сімейні заклади також варті загальнонаціональної пошани!

«Файні» ресторани Тернополя пишаються тим, що NA NEBI став номінантом столичного конкурсу. Що це за подія та чого від неї чекати?

nebo7 грудня у Києві зберуться разом найталановитіші архітектори та дизайнери України – конгресно-виставковий центр «Парковий» прийматиме особливих гостей та номінантів. Церемонія нагородження відбудеться саме тут. Не знаємо, які можливості мають інші ресторани Тернополя і чи є вони взагалі у списку, але НА НЕБІ має чималі шанси перемогти.

Обрані учасники отримають добрячу порцію уваги від преси та можливість долучитися до професійних та неординарних проектів від організаторів конкурсу. Мережа закладів Файне Місто пишається своєю командою, позаяк саме завдяки їй вдалося отримати схвалення та позитивну оцінку від журі престижного конкурсу.

До речі, про журі. Очільником експертної групи цього року став Марсель Вандерс – впливовий та відомий у всьому світі дизайнер. Його роботи можна побачити в експозиціях MoMA (Нью-Йорк) і Centre Pompidou (Париж). Марсель є автором нереальних ідей та їх втілення архітектурного, інтер’єрного та індустріального напрямку. На рахунку експерта 1900 проектів, співпраця з крутими брендами сегменту люкс, проектування розкішних вілл, готелів і ресторанів. Перейняти досвід та почути оцінку від такого фахівця – безцінно!

Ресторан української кухні NA NEBI відомий не лише класним інтер’єром, але і смачною кухнею!

Хто досі не чув про наш ресторан української кухні? Стривайте, та це ж неможливо, адже молодий заклад став популярним та улюбленим місцем для відпочинку одразу після відкриття. Що, окрім нереального дизайну приміщення та розкішної панорами шостого поверху, ми пропонуємо:

  • Винна карта Старого і Нового світу. Ідеальне доповнення до м’яса.
  • Сучасна українська кухня представлена, у першу чергу, стравами-гриль – реберцями, стейками, ковбасами власного виробництва, овочами та ніжною рибкою. У меню також безліч європейських страв, які особливо подобаються тернополянам.
  • Святкування весілля чи будь-якого іншого свята. У нас одружуються відомі блогери, а потім захоплено тішаться своїм вибором у сторіз. Багато простору, оригінальний інтер’єр та суперобслуговування у тандемі з найбільшою у місті винною шафою і смачною їжею створять незабутню атмосферу на святі!

Будемо раді бачити Вас у нашому ресторані. Обов’язково завітайте і надайте власну оцінку нашому інтер’єру та загальній роботі ресторану – Ваша думка для нас найважливіша!

Наступна стаття >Наступна стаття