Ресторан Jan Amor руйнує популярні міфи про устриці!

2019-05-26

Навколо цього делікатесу вже стільки легенд і міфів, що можна написати книжку. Морепродукти не завжди такі вибагливі до споживання та подачі, вони навіть вже не є чимось невимовно коштовним і недоступним.

Багато ресторанів сьогодні подають устриці для гостей, хоча і не всі вони відповідають очікуванням гурманів. Ян Амор у свою чергу пропонує насолодитися справжнім делікатесом, адже це таке задоволення – скуштувати море на смак.

Сімейний ресторан Jan Amor: відкиньте усі упередження та сміливо замовляйте вишуканий делікатес!

moreЯк і будь-яка неперевершена страва, річ чи явище, устриці оповиті міфами. Ян Амор закликає частіше їх куштувати, а тому розвінчує розповсюджені упередження:

  1. Устриці можна замовляти тільки з вересня по квітень. Повнісінька маячня, адже вони придатні до споживання цілий рік. Щоправда, влітку молюск проходить стадію розмноження, тому великий шанс отримати на свій стіл «вагітну» устрицю. До речі, вони у цей період надзвичайно поживні.
  2. Устриці можуть «пищати». Розповсюджена хибна думка, при чому більшою мірою серед українців та їх сусідів. Француз або норвежець неабияк сміятиметься, якщо почує, що вишукані страви з устриць «пищать».
  3. У мушлі цього морепродукту можна знайти перли. Устриці, які використовують у кулінарії, не «виробляють» перлин – це інакший біологічний вид.
  4. Чим менша устриця, тим вона смачніша. Різні розміри – це приналежність молюску до певного сорту або його «вік». До речі, морепродукти нумеруються за розміром у зворотному порядку (найменша – № 5, найбільша – № 3).
  5. Існує десятки різновидів устриць. Насправді це маркетингові «приманки», а їстівні молюски поділяють на два види – глибокі (увігнуті) та пласкі (круглі).

Сімейний відпочинок у Jan Amor: вишукані французькі устриці та келих ігристого – ідеальне поєднання для Вашої вечері!

Устриця – делікатес, смак якого здатен оцінити тільки гурман. Це дійсно корисний морепродукт і його чудово доповнює ігристе, біле та рожеве вино. Ян Амор – це саме той ресторан у Тернополі, якому можна довірити свою витончену вечерю. Рекомендуємо замовити:

  • Класичну устрицю по-французьки (лимон, бальзамічна заправка, соус світ-чилі).
  • Устрицю запечену (сирний соус, ікра тобіка).
  • Устрицю та Вино (устриці по-французьки та біле сухе вино).

Jan Amor пропонує також скористатися такою послугою як кейтеринг. Професійні кухарі та офіціанти обслуговуватимуть Ваше свято навіть за межами ресторану! Бронюйте столики та замовляйте вишукану вечерю за телефоном адміністратора: 067-450-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття