Разом до перемоги! Замовляй доставку їжі та підтримуй ЗСУ разом з СРФМ

2022-06-02

У період збройної агресії росії проти України надважливою є підтримка один одного. Ми - українці, і цим пишаємось! А щоб стабілізувати економіку країни, необхідно розвивати бізнес, приймати в ньому участь. А ще не можна забувати про ЗСУ. Армії необхідна допомога не лише моральна, а й матеріальна. Тільки якщо ми будемо триматись разом, нам вдасться перемогти та подолати всілякі перешкоди, які останнім часом досить часто зустрічаються на нашому шляху. 

 

Завдяки нам, Сім'ї ресторанів Файного міста, можна не лише поїсти смачно у Тернополі, а й допомогти армії!

сім'я ресторанів файного міста

А чи знали Ви, що для того, щоб допомогти нашим мужнім воїнам, достатньо лише замовити їжу від СРФМ? Кожних 10 грн. з чеку ми відправляємо на потреби ЗСУ. Це дає нам змогу як тримати бізнес на плаву, так і підтримувати найсильнішу українську армію. Ви також можете прийняти участь в даній акції. Здійсніть замовлення їжі, посмакуйте смачними стравами, відволічіться від буденності та допоможіть нашим захисникам. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, піклуємось про кожного. Ми розуміємо, наскільки зараз важко нашій армії. Саме тому регулярно відправляємо ЗСУ кошти. Ви, в свою чергу, можете долучитись до цієї акції. Вона діє у всіх семи закладах нашої дружньої сім'ї. Відвідайте паб Файне Місто чи Клуб Файного, ресторани На Небі чи Но Наме, Пасаж Адлера чи Ян Амор, зайдіть в гості в бар Янг. У нас також пропонується їжа на доставку. Скориставшись нашими послугами, у Вас автоматично з'являється можливість не лише поїсти смачно у Тернополі, а й підтримати ЗСУ.

Читайте також: Подбай про свою безпеку, а Файне подбає про те, щоб тобі було смачно. Замовляй доставку від СРФМ

 

Чому варто замовити їжу додому від СРФМ?

За що ж тернополяни та гості міста люблять Сім'ю ресторанів Файного міста? Чому наші заклади стали настільки популярними серед людей? А все завдяки наступним особливостям:

ресторан Файне місто

  1. Кожен із семи закладів особливий. В ньому панує незвичайна атмосфера. На перший погляд вони різні, проте їх об'єднує смачна їжа та любов до кожного гостя. Бажаєте скуштувати соковитий стейк Тернопіль? Ласкаво просимо в Клуб Файного, паб Файне Місто чи ресторан На Небі. В них, до речі, також пропонується домашня їжа на замовлення Тернопіль, яка не лише смачна, а й корисна. А щоб насолодитись бургерами, замовте страви в Пасаж Адлера. Скучили за суші? Відвідайте заклад ЯНГ! Подобається французька кухня - Ян Амор до Вашої уваги!
  2. Для приготування смаколиків ми використовуємо лише свіжі та сертифіковані продукти. Це свідчить про високу якість страв і їхню безпеку. Ви можете не лише відвідати наші заклади, а й замовити їжу додому чи в офіс. Повірте, Ви неодмінно залишитесь нею задоволені.
  3. Їжа доставка здійснюється по всьому місту та передмісті. Кур'єри приїжджають вчасно та привозять смаколики ще гарячими (якщо цього потребує рецептура). Способи оформлення замовлення пропонуються різні. Ви можете зайти на сайт fainemisto.com або в мобільний застосунок, а також зателефонувати нам по номерах телефонів 098-055-77-11, 0352-51-94-44. Ми пропонуємо Вам також вказати, о котрій годині доставка їди Тернопіль буде найдоречніша. Таким чином Ви можете підготуватись до святкування важливої події у супроводі гостей.
  4. Доставка їжі Тернопіль здійснюється у сучасному й екологічно безпечному посуді. Отримавши страви, Ви можете одразу подавати їх на стіл гостям. Вони і оформлені красиво, і подаються в сучасному виконанні. 

Ми не просто готуємо смачну їжу, а вкладаємо в неї любов. Саме тому страви получаються надзвичайно смачними. Ми завжди експериментуємо, адже хочемо Вас приємно здивувати. У приготування кожного смаколику вкладена щедра та добра українська душа. Неважливо, що Ви замовите, американський бургер чи японські суші, грузинські хачапурі чи італійську піцу, всі страви доповнені такими рідними серцю галицькими нотками.

Наступна стаття >Наступна стаття