Як потрібно готувати стейк на грилі та з чим його подати? Знають у ресторані НА НЕБІ

2019-07-24

Приготувати ідеальний стейк у домашніх умовах достатньо складно, адже треба знати деякі тонкощі та секрети, а ще мати правильне обладнання. Сучасна кухня не обходиться без цієї страви, позаяк її обожнює більшість людей. Навіть не кожний ресторан здатен приготувати стейк правильно, його легко пересмажити, від чого втратиться формула бездоганного смаку — хрумкий ззовні та соковитий усередині.

Гриль-меню NA NEBI, від якого Ви будете у захваті! Та декілька порад щодо приготування страви вдома

steykТреба обирати свіже або охолоджене м’ясо, що не проходило заморожування. Обов’язкова наявність жирових прожилок, які під час смаження насичують стейк соком із середини. Гриль-меню нашого ресторану передбачає використання “мармурового” м’яса, що якнайкраще підходить для стейка.

Оптимально використовувати м’ясо завтовшки 3 см, винятком може бути філе-міньйон, товщина якого зазвичай сягає до 8 см. Ріжте м’ясо тільки поперек волокон, забудьте про “відбивання”, інакше втратиться соковитість. До речі, деякі ресторани Тернополя нехтують цим правилом, тому і стейки там не такі смачні, як у нас. Чудове просмаження та ніжний смак забезпечить м’ясо зі спини, адже там м’язи найменш навантажені.

Сучасна українська кухня представлена чималою кількістю м’ясних страв, що готуються на грилі. Українці обожнюють стейки і тому вони неодмінно є у меню нашого ресторану:

  • Стейк яловичої вирізки зі соусом з перцю.

  • Стейк свинного ошийка в ароматних травах.

  • Стейк сома у цитрусовій глазурі з печеними овочами. Чудова альтернатива для тих, хто не їсть м’яса.

Звичайно, ми також пропонуємо класику — стейк на грилі Рібай та T-Bone. До речі, до цих страв відмінно пасуватимуть наступні гарніри:

  • Банош з бринзою та беконом.

  • Картопля смажена з грибами або печена скибочками.

  • Картопляне пюре з вершками та бринзою.

  • Гречка з грибами у вершково-винному соусі.

  • Овочі, запечені на грилі.

НА НЕБІ запрошує Вас продегустувати нашу гриль-пропозицію та насолодитися смаком справжнього ідеального стейка!

Ресторан НА НЕБІ — нове місце для Вашого особливого відпочинку!

Ви будете приємно вражені атмосферою нашого закладу, в якому ми відобразили своє уявлення, яким має бути сучасний український ресторан. НА НЕБІ розташований на шостому поверсі будівлі, тому з вікон і тераси тут відкриваються розкішні краєвиди на місто. Стильний дизайн доповнюють елементи самобутньої культури, але крізь інше переосмислення.

Це дійсно особливий ресторан у м. Тернопіль, меню якого охоплює саме ті страви, які найбільше люблять сучасні українці. Карпачо з телятини, вареники з індичкою та фуа-гра, стейк судака з гранолою та пюре селери, медальйони з печеним перцем — нам є чим здивувати навіть самого вибагливого гостя! 

Сім’я ресторанів Файного Міста попіклувалася про ідеальні напої до Вашої трапези, тому на Вас також чекає фудпейринг від наших офіціантів та чудова колекція алкоголю на будь-який смак.

Наступна стаття >Наступна стаття