Правильний обід в офісі - міф чи реальність?

2023-02-24

Існує таке переконання, що офісні працівники не можуть харчуватися правильно та збалансовано. Справді, іноді просто не вистачає часу, щоб відвідати кафе та поїсти, і все це виникає в результаті дедлайнів, мітингів, великої кількості роботи. Як результат - приходиться брати з собою ланчбокс, заповнений бутербродами, які, до речі, не вважаються здоров'ю їжею при регулярному вживанні. Розігрівати страви - теж не найкращий варіант, адже вони досить часто втрачають свої смакові властивості при повторній термічній обробці. Багато працівників офісу, щоб побороти відчуття голоду, бігають в найближчий магазин чи кіоск за фаст фудом, хоча добре усвідомлюють його шкоду для організму. Вихід є - це ресторан Nanebi, в якому представлене корисне меню комплексних обідів.

 

обіди тернопіль

Які комплексні обіди радить замовити на доставку в офіс ресторан "На Небі"?

Щоб смачно, ситно та з користю для здоров'я поїсти, ми, СРФМ, радимо вам замовити обід в офіс від На Небі. Вони пропонується у нас на будь-який смак і у різних конфігураціях. Ми представляємо вам наступні позиції:

  • Ланч Light суп і салат. Ви можете обрати першу страву на власний розсуд, адже у нас готуються курячий бульйон, борщ і бограч. Салати теж тут різноманітні, серед них ви можете замовити "Цезар", "З прошутто", "З мустардою та моцарелою", "З брі та печеним буряком".
  • Ланч Light суп і основна страва. Перші страви пропонуються ті ж, що у попередній позиції. Що стосується основи, то її вибір величезний: котлета по-київськи, томлена телятина на пюре, паста з морепродуктів чи фетучіні з куркою, свинячі медальйони на баноші, масляна риба на буряковому різотто, паста з рваною телятиною та грибним чатні.
  • Ланч Light основа і салат. Спробуйте замовити обід, який насправді вам принесе море користі і наситить ваш організм енергією. Цей варіант чудово підходить для тих, хто харчується корисною їжею, але не хоче переїдати.
  • Ланч Max. Такий комплексний обід, меню якого представлене в нас, ідеально підходить для особливо зголоднілих. До слова, найчастіше його замовляють чоловіки, оскільки він включає першу страву, основу та салат. 

Доставка обідів - це можливість не тільки "заморити черв'ячка", але й ситно поїсти та почуватися бадьорим до самого вечора. Обіди з закладу На Небі додатково приносять естетичне задоволення, адже наші кухарі оформляють страви з неабияким стилем. 

Читайте також: Комплексні обіди Янг - смачні страви по-азійськи

 

Доставка обідів: Тернопіль і околиці. Що варто знати про цю послугу та як оформити замовлення?

Цікавить доставка обідів в офіс і не тільки їх - переглядайте наше меню на сайті fainemisto.com та обирайте те, що вам найбільше припало до душі. Комплексні обіди з доставкою та інші страви привозяться нашими кур'єрами при умові попереднього замовлення на сайті чи у додатку. А якщо хочете оформити його напряму, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Обіди з доставкою привозяться ще гарячими та завжди свіженькими, адже готуються відразу перед відправкою. Щоб ними посмакувати, врахуйте, що мінімальна вартість замовлення складає 250 грн. і 350 грн., залежно від того, в Тернополі чи передмісті ви знаходитесь. Доставка комплексних обідів теж обходиться недорого. Послуга вартує 50 грн. для тих, чий офіс розташований у місті, і 70 грн. - у прилеглих селах.

Коли заходить мова за обіди, Тернопіль знає, що обрати, і він надає перевагу СРФМ, у тому числі закладу На Небі. Замовляйте дійсно корисні, смачні, ситні та збалансовані страви, а їх різноманітні конфігурації допоможуть вам прийняти найвірніше рішення! Якщо дійсно вам необхідні такі комплексні обіди Тернопіль, то ідеальним рішенням стане вишукана їжа з ресторану "На Небі"! Ми переконані, що правильний обід - це зовсім не міф, а справжня реальність. Завжди харчуйтеся здорово, почувайтеся бадьоро та тримайте рівень своєї працездатності на найвищому рівні, а ми задовольнимо ваші потреби та бажання! Довіртеся нам і працюйте у максимальному комфорті!

Наступна стаття >Наступна стаття