Поживне та смачне меню від «Пасаж Адлера 13»

2019-05-25

Смачна їжа завжди асоціювалася у людей із затишком, комфортом та гарним настроєм. Все це неодмінно може забезпечити «Пасаж Адлера» – заклад, для якого якісні та поживні страви мають не менше значення, аніж алкогольні напої. Наш бар відвідують різні гості: закохані пари, гучні компанії, студенти, бізнесмени, навіть цілі родини. «Пасаж» знайде чим пригостити кожного свого відвідувача, щоб він залишився задоволеним та ситим!

 

Кухня, як удома і навіть краще: розкішне меню від бару «Пасаж Адлера 13»

 

доставка їжі тернопільФірмові коктейлі та наливки можуть доповнити не менш оригінальні та смачні страви – саме таке поєднання гарантує атмосферу затишку та комфорту для кожного гостя. Ми швидко реагуємо на побажання своїх відвідувачів і саме тому наше меню постійно оновлюється, доповнюється та розширює свої межі. Мережа ресторанів «Файне Місто» презентує Вам заклад нового формату, де можна не тільки весело провести час, смачно випити, але й добре поїсти! Наша кухня – це неймовірний синтез casual food та gastro bar, що дозволяє поєднувати авторські напої та ситні страви.

«Пасаж Адлера 13» може не тільки доповнити Ваш коктейль смачними закусками та наїдками, але й також повноцінно нагодувати. Звісно, «Файне Місто» турбується про кожного гостя, тому тут буде чим поласувати як любителям пива, так і поціновувачам вишуканих вин. До Вашої уваги пивний сет (складається з класичних закусок до пива, таких як чіпси-начос, бастурма, сухарики тощо) та винний (подають сири едам, дорблю, пармезан, а також горіхи кеш’ю, ягоди тощо). Також наш бар пропонує Вам посмакувати основними стравами, наприклад: фірмовим «Бурітос 13», гратеном із пасти та трьох видів сиру або неймовірним шніцелем по-тернопільськи з сирним соусом.

 

Сім’я ресторанів «Файне Місто» презентує «Пасаж Адлера 13»: найсмачніший бар у Тернополі!

 

Пікантна мексиканська кесадилья з куркою та сиром, пекучі крила «Баффало» або може фірмовий салат «Цезар №13»? Для Вашого кулінарного смаку відкрито усі кордони! У кожній своїй страві ми комбінуємо соковитість та пряний аромат, що чудово поєднуються з авторськими коктейлями та крафтовим пивом.

Лагідний смак, пікантні ноти чи пряні спеції? «Пасаж» задовольнить будь-яку Вашу потребу! Особливою популярністю серед наших гостей користуються бургери, що готуються за унікальною фірмовою рецептурою. Burger grill із телятиною не залишить Вас байдужим, адже ароматна булочка та найніжніша телятинка просто тануть у роті! Double burger grill неодмінно сподобається представникам сильної статі, тому що кінг-розмір цього бургера може втамувати найлютіший голод!

Ну і звісно десерти, без яких не обійдуться жодні романтичні посиденьки та зустрічі говірких подружок: п’яний брауні, тірамісу або величезна порція «супер-пупер» морозива. Ласунам буде чим потішити свою солодку душу!

Мережа ресторанів «Файне Місто» – це гуру у світі поживної, ситної та смачної їжі! Заклад «Пасаж Адлера 13» допоможе Вам чудово провести час, смачно випити та добре поїсти. Якщо Ви завітали до Тернополя вперше – тоді неодмінно має скуштувати нашу фірмову кухню, щоб краще відчути дух міста та розгледіти усі його барви!

 

Наступна стаття >Наступна стаття