Позбав себе турбот під час свят - замовляй доставку їжі на Новий Рік від Faine Misto!

2021-12-12

Новий рік - це особливе свято, яке супроводжується позитивним настроєм, зустріччю з близькими і, звичайно, подарунками. Якщо раніше господині напередодні новорічної ночі активно порались на кухні, то зараз все змінилось. Так не хочеться гаяти час за приготуванням страв, адже замість цього можна приділити увагу собі та найріднішим людям. Довірте клопоти, пов'язані з їжею, професіональним кухарям, що працюють в FaineMisto.

Сім'я ресторанів Файного міста готова зробити новорічну ніч по-справжньому смачною та незабутньою. На сайті fainemisto.com можна ознайомитися з меню закладів та оприділитися, яку варто замовити їжу додому, в готельний номер чи будь-яке інше місце.

Доставка їжі Тернопіль - святкуйте Новий Рік смачно із FaineMisto!

Доставка їжі на Новий рік - це популярна послуга, якою Ви можете скористатись. Спочатку Вам слід уважно переглянути меню із різних закладів Сім'ї ресторанів Файного Міста. Умови доставки надзвичайно прості. Вартість замовлення складає 200 грн. (якщо по місту) та 300 грн. (якщо за його межами). В такому випадку вартість послуги складає 30 і 50 грн. відповідно до локації. Замовити їжу Тернопіль можна безкоштовно при умові, якщо сума в чеку складає 450 та 500 грн. При самовивозі жодних обмежень щодо вартості замовлення немає. Але слід зауважити, що напередодні Нового року через ажіотаж час доставки може змінюватися.

Де замовити їжу Тернопіль для святкування Нового року?

У Тернопіль доставка їжі пропонується різноманітна. Сім'я ресторанів Файного рекомендує Вам здійснити замовлення у таких відомих закладах:

замовити їжу на новий рік у тернопіль

  1. На Небі. Страви української кухні в сучасній інтерпретації підкорять серця навіть найвибагливіших гурманів. А ще з цього ресторану пропонується доставка їжі Тернопіль на грилі. Це соковиті овочі, стейки, ніжні морепродукти та інші смаколики.
  2. Файне Місто. Це легендарний паб, в меню якого представлені страви європейської та української кухні. Отримайте від них насолоду у новорічну ніч. Замовте смачні та запашні реберця, апетитні сети, деруни та інші смаколики. Доставка їжі Тернопіль Файне Місто - це ідеальна можливість посмакувати улюбленими стравами в новорічну ніч.
  3. YOUNG. Смачна доставка з цього бару - це вишукані страви В'єтнаму, Японії, Китаю, Таїланду. Вони готуються за оригінальними рецептами. Звичайно, фішкою даного закладу вважаються суші. 
  4. Пасаж Адлера. А чому б не скуштувати вишукані бургери з оригінальними начинками? Саме вони є родзинкою бару. А ще тут пропонується пікантна мексиканська кухня. Спробуйте ці страви в колі найближчих людей, поділіться з ними своїми враженнями та емоціями!
  5. Клуб Файного Міста. Якщо ви знаходитесь у місті Тернопіль, замовити їжу з Клубу Файного міста нескладно. Кухарі приготують для Вас світові бестселери з українською душею. В даному закладі пропонуються страви європейської, національної кухні.
  6. Jan Amor. Доповніть святковий стіл їжею французької кухні або зробіть ці страви головною його домінантою! В меню представлені різноманітні позиції з устрицями та морепродуктами преміум-класу. Вони ідеально смакують з винами.

Їжа з доставкою Тернопіль - це ідеальна нагода напередодні новорічної ночі приділити час рідним та собі. Досі поратися на кухні, адже в цей час слід розслабитися і отримувати незубутні емоції від важливого свята у колі коханої людини, друзів, колег, сім'ї. А прикрасити стіл вишуканими смаколиками можуть професіонали, які працюють в Сім'ї ресторанів Файного Міста. 

Наступна стаття >Наступна стаття