Поринь у романтичну атмосферу із своєю половинкою - опинись НА НЕБІ

2019-05-26

Кожна людина потребує особливих вечорів, коли будь-яка деталь насичена романтикою і якоюсь невимовною енергетикою. Романтична атмосфера на побаченні – це важливий критерій, що гарантує чудове дозвілля, приємні спогади та ніжність між закоханими.

Смачна кухня допомагає налаштуватися на потрібну хвилю, якісний алкоголь додає вечору п’янких нот, оточення стає розкішним фоном для Вашого незабутнього побачення. Чи є у нашому місті такий заклад, що стане ідеальним для вечері з другою половинкою?

NA NEBI – особливий ресторан Тернополя  із затишною атмосферою

stravaГомін міста по-своєму чарівний, але інколи хочеться якоїсь приватності, усамітнення, разом із тим, щоб не заморочуватися над клопітким приготуванням вдома. Мережа закладів Файне Місто відкрила унікальний ресторан, в якому добре відпочивати родинам і шумним компаніям друзів, але і закохані знайдуть тут для себе романтичний «прихисток».

Ресторан НА НЕБІ розташований на шостому поверсі, його зали прикрашають панорамні вікна, через які можна насолоджуватися неймовірними краєвидами. Особливо чарівно тут під час заходу сонця – усе довкола заливається золотим сяйвом, а вночі місто вабить вогнями та мерехтінням зірок. Файні заклади Тернополя завжди відрізнялися сервісом:

✓ невимушеним, ✓ ненав’язливим, ✓ але таким щирим і привітним!

Тому Ваше побачення буде позбавлене надокучливих поглядів, залишиться лише турбота та блискавичне обслуговування.

Певної інтимності та романтичності додають двометрові ліхтарі з лози, що нависають над столиками гостей. Ви немов опиняєтеся в окремому просторі, в якому «сонце» світить тільки для Вас. Сім’я ресторанів Файного Міста особливо ретельно підходить до дизайну закладів, щоб кожен гість отримував естетичну насолоду від відпочинку – НА НЕБІ сподобається Вам своєю атмосферою та витонченістю!

NA NEBI від щастя і гастрономічного задоволення опинитися простіше, аніж здається

Романтична вечеря не обходиться без смачних страв і напоїв. Українська кухня у ресторані НА НЕБІ здивує своєю сучасністю – жодної банальності, тільки те, що дійсно імпонує українським гурманам! В основі концепції закладу є вино і страви-гриль, що готують для Вас талановиті кухарі під великим латунним куполом у залі ресторану. Ваша друга половинка буде у захваті від вечері!

Сімейний ресторан, в якому добре кожному, в якому опиняєшся на небі від задоволення, поринаєш в особливу атмосферу свята і романтики – все це про заклад сучасної української кухні НА НЕБІ. Бронюйте столик для свого ідеального побачення за телефоном: 068-211-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття