Поради від ресторану Jan Amor: яке вино обрати під обідні страви?

2019-05-26

Лише деякі заклади Тернополя можуть правильно підібрати вино до обідньої страви, хоча і серед гостей не так багато гурманів, які здатні у повному обсязі оцінити переваги таких поєднань. Однак, для тих, хто розуміється на цьому питанні або прагне відчути різницю, є наш Ян Амор! Запрошуємо на дегустацію!

Ресторан європейської кухні Jan Amor пропонує декілька варіацій вина та обідніх страв

vinoЗвичайно, Ви ладні обирати вино до свого обіду на власний розсуд, але наш ресторан європейської кухні завжди радий порадити щось для Вас! Бармени та офіціанти закладу оберуть гармонійний тандем з винної карти та меню!

Орієнтуйтеся на смак блюда та згідно того обирайте напій. Якщо страва має кислі відтінки, то і вино у свою чергу повинно немов перевершувати цю кислинку. Обираючи, наприклад, устриці або салат із лимонною заправкою, надайте перевагу кислому напою. Ідеальним буде брют. Як щодо Veuve Clicquot? З десертами аналогічно.

Молоде біле вино пасує до білого м’яса та легких страв. До прикладу, вершковий суп Чаудер з морепродуктами гарно поєднати з ніжним Chenin Blanc. Пропонуємо скуштувати пляшку сухого Stellenbosch Hills (ПАР). Наша винна карта охоплює весь світ!

Зазвичай із рибою комбінують білі вина, окрім тунця, але останнім часом це правило порушується. Якщо Ви прихильник традицій і хочете скуштувати класичне поєднання, радимо замовити філе тунця з екзотичними фруктами та Pinot Noir. З нашої колекції порадимо червоне Satelite (Нова Зеландія).

Не зважаючи на те, що висока кухня є синонімом нашого ресторану, на обід овочі-гриль часто замовляють. До речі, вони легко відтіняють смак Chardonnay — келих Crocodile Creek напевно Вам сподобається!

Шукаєте ресторани Тернополя, в яких можна насолодитися келихом чудового вина та витонченими стравами? Всі дороги ведуть у Jan Amor!

Які ресторани Тернополя запропонують Вам таку розкішну карту зі зразками вин Старого і Нового Світу? А ще ми знаємо, які саме блюда так гарно пасуватимуть до них... Запрошуємо у Ян Амор і пропонуємо наступне:

  • Приготуємо для Вас морепродукти преміум-класу — тихоокеанський тунець, лосось, дорадо та атлантичні устриці!
  • Вишукану і водночас спокійну атмосферу, в якій так приємно проводити час зі сім’єю!
  • Гармонійне поєднання їжі та вина, позаяк наш ресторан у Тернополі один з небагатьох, персонал якого тямить в еногастрономії.
  • Замовити послугу кейтерингу, щоб Ваше свято було бездоганним навіть у заміському форматі.

Сімейні заклади, що мають свої цінності і традиції, надзвичайно захоплюють. Ми прагнемо бути для Вас ближчими, затишнішими, щоб Ви та Ваша родина відчували себе настільки ж добре, як удома!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття