Пора задуматись про святкування Нового року! Ваш вибір КЛУБ Файного

2019-05-26

Передноворічна пора – що може бути кращим? Тільки самі свята, на які кожна людина нетерпляче очікує! І нехай до Нового року ще повно часу, треба завчасно подумати про дозвілля у цю важливу ніч. Найголовніший пункт у топ-листі завдань – їжа. А де поїсти у Тернополі смачно? Зазирнути у КЛУБ Файного! Також пропонуємо відзначити прихід «жовтої свинки» разом, позаяк з Вашим настроєм та нашою кухнею свято пройде незабутньо!

КЛУБ Файного Міста – ідеальний заклад Тернополя для зустрічі Нового року!

stravaНеважливо, з ким саме Ви завітаєте до нас у новорічну ніч – з друзями, родиною чи другою половинкою. «Файний» заклад Тернополя радо зустрічатиме кожного свого гостя! Якщо почали заздалегідь бронювати столики на НР – це добра і розумна ідея, оскільки, наприкінці та навіть всередині грудня місць залишиться обмаль! Чому маєте зупинити свій вибір на цьому кафе-ресторані:

  • Багато місця і простору для найбільш жаданої вечірки року! Запальні танці, радісні емоції гарантовано, відчуватимете цілковитий комфорт під час святкування.
  • Є сцена та проектор, тому нудно не буде нікому!
  • Клубна кухня – то суцільне задоволення! Так стверджують наші гості і ми продовжуємо натхненно працювати для них. Розмаїття гарячих та перших страв, вишукані десерти, італійська паста та бургери-гриль – знайдемо підхід до будь-якого гурмана!
  • Повертаючись до кулінарних нюансів, запропонуємо особливе святкове меню. КЛУБ Файного Міста підготує декілька оригінальних страв та напоїв, бо який НР без щедрого і смачного застілля?!
  • Класний інтер’єр додатково оздобиться до початку сезону свят, тому затишок і тепла атмосфера стовідсотково Вам сподобаються.

Наше кафе Тернопіль щороку обирає для зустрічі найголовнішого свята країни і ми тішимося від такої тенденції. Так само класно та весело відсвяткувати, як тут, Ви не зможете більше ніде. Хіба що в інших закладах Файного, але це вже інакша історія.

Де смачно поїсти? Як замовити банкет та чудово зустріти Новий рік? Усі гайда до КЛУБУ Файного Міста!

Рекомендуємо зараз замислитися – в якому місці, з ким і як святкувати. Адже краще потім цей час витратити на закупи подарунків та особливого вбрання, а не переживати де смачно поїсти або яким чином встигнути приготувати все до бою курантів.

Для того, щоб отримати інформацію щодо бронювання та поцікавитися новорічним меню КЛУБУ Файного – зверніться до нашого адміністратора за телефоном: 097-955-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття