Плануєте весілля? Ось чому ресторан Na Nebi Grill`and`wine - краще рішення для святкування

2023-06-26

Весілля - чи на найважливіша подія в житті закоханих, адже вона символізує народження нової сім'ї. Щоб цей довгоочікуваний івент пройшов якнайкраще та залишив у серці молодят і гостей виключно незабутні спогади та позитивні емоції, вам варто врахувати безліч моментів щодо особливостей банкету: меню, загальну атмосферу, геолокацію закладу, зручність для гостей, розваги для наймолодших запрошених. Мрієте про ідеальне весілля - розділіть свою радість з нами, СРФМ, яка запрошує у сучасний ресторан Na nebi.

 

Якщо мова йде за ресторани Тернополя для весілля, на думку спадає кращий заклад для банкету "На Небі"!

замовити торт на весілля

Цікавлять ресторани Тернополя, де можна вдало провести весільний банкет, потішити всіх запрошених вишуканими стравами та сучасним, проте таким затишним інтер'єром, - вам неодмінно сподобається в закладі На Небі. Відзначити найважливішу у житті закоханих подію саме тут ми радимо з наступних причин:

  1. У нас панує особлива атмосфера. Концепція NaNebi - Grill & Wine, тому в самому серці ресторану розташований величезний купол, в якому безпосередньо на ваших очах готуються страви на грилі. Крім цього, сучасний інтер'єр, де немає зайвих елементів декору, створює максимально затишну атмосферу. Вам тут неодмінно буде зручно, адже на вас і ваших гостей чекатимуть комфортабельні посадкові місця.
  2. Наш ресторан пропонує вишукане банкетне меню для святкування весілля. У нас готуються виключно святкові страви, які підкорять ваші серця не тільки відмінним смаком, але й візуально. Їжа пропонується в сучасному виконанні, завдяки чому кожен учасник застілля отримає нові відчуття та відкриє для себе цілий спектр ексклюзивних смаків. Страви представлені європейської й української кухні в сучасному баченні, завдяки чому сподобаються навіть вибагливим гурманам.
  3. Нашою фішкою є зручна та красива геолокація. Заклад розташований в центрі міста на 6 поверсі в сучасній будівлі, з вікон якої видніються мальовничі краєвиди Тернополя. Ви та всі запрошені матимуть шанс не тільки насолодитися пейзажем та старовинними архітектурними пам'ятками, але й зробити безліч яскравих фото з виглядом на файне місто. Окрім цього, за рахунок розташування в центрі Тернополя сюди добиратися завжди зручно.
  4. Ми не забуваємо про молодших гостей. Коли планується проведення весілля, нерідко запрошені приходять зі своїми дітками. Щоб їм не було сумно у компанії дорослих, для них пропонується безпечно облаштована дитяча кімната, де вони можуть розважатися та насолоджуватися ідеальним активним відпочинком, в той час як дорослі спілкуватимуться один з одним. Для найменших гостей ми радимо обрати дитяче меню, в яке включені лише смачні, корисні та збалансовані страви.

Ми також надаємо послугу кейтерингу, що передбачає оформлення фуршету за межами закладу. Дана пропозиція вважається особливо актуальною, якщо ви плануєте організувати виїзну церемонію. Фуршет на весілля створюється таким чином, щоб кожному гостю та молодятам було максимально зручно куштувати страви навіть стоячи. Дійсно, фуршетні столи Тернопіль стали модним трендом, особливо в теплу пору року, адже вони дарують свободу у всіх проявах. Завдяки послузі кейтерингу, яку ми надаємо від "А" до "Я", ви отримаєте приготування і доставку страв, сервірування й оформлення фуршетного столу, обслуговування ваших гостей.

 

фуршети на весілля

Торти під замовлення для урочистого завершення весільного банкету від СРФМ!

Звичайно, ми приділили особливу увагу завершенню весільного банкету, який традиційно супроводжується солоденькими частуваннями. Якщо ви досі не можете визначитись, де замовити торт в Тернополі, ми, СРФМ, пропонуємо це зробити у нас. Власна пекарня, де створюється безліч смаколиків, дасть вам змогу підібрати ті, які сподобаються вам і гостям. Серед фаворитів хочемо відзначити "Наполеон", "Чізкейк", "Снікерс", "Естергазі", "Грильяжний" і інші. Ми радимо обрати торти під замовлення, де ви зможете відкинути або ж додати певні інгредієнти чи розробити індивідуальний дизайн смаколиків з урахуванням стильового оформлення банкету. Пам'ятайте, що випіканням десертів ми займаємося лише за передзамовленням, тому щоб обговорити всі тонкощі й отримати ідеальний смаколик, завітайте до нас заздалегідь. 

Цікавлять ресторани Тернополя для весілля, де можна отримати море позитиву, смачні страви, професійне обслуговування - На Небі стане чудовим рішенням! Щоб ознайомитися з банкетним і фуршетним меню, а також варіантами тортів, завітайте на наш сайт fainemisto.com, де вам вдасться не тільки переглянути перелік страв, а й оцінити, як вони виглядають. Справді, Grill`and`wine - краще рішення для святкування такої знаменної події, як весілля!

Читайте також: Весільний торт за вашими побажаннями - пекарня Файного міста

Наступна стаття >Наступна стаття