Плануєте корпоратив в офісі? Не забудьте замовити доставку піци!

2022-12-30

У теперішній час через агресивні дії країни-терориста організація гучних корпоративних вечірок не є зовсім доречною, але так хочеться провести час у колі колег, керівництва чи бізнес-партнерів, відволіктись від проблем сьогодення. Саме з цих причин дедалі більше власників компаній пропонують збиратися у офісах, де можна і весело відпочити, і поділитися своїми враженнями від відпрацьованого року. Звичайно, жодне подібне святкування не обходиться без їжі та напоїв. Для корпоративних вечірок дуже важливо, щоб страви були не лише смачними, а й зручними як у процесі сервірування, так і споживання. І саме такою їжею вважається піца! Це універсальна страва, яка від самої думки викликає море позитивних емоцій і активує вироблення ендорфіну, гормону щастя! А що ще потрібно для хорошого настрою та відпочинку у колі колег?

 

Заказати піцу на корпоратив - завжди чудова ідея для смачних і веселих святкувань!

Щоб корпоратив пройшов на найвищому рівні та залишив виключно позитивні враження, Pub Fainogo mista рекомендує замовити піцу, для прикладу, в офіс. Цю страву можна назвати універсальною, адже вона:

меню на корпоратив

  • Пропонується з різними начинками. Хтось полюбляє гостринку, а хтось ні - не проблема, адже у нас створюються абсолютно різні позиції, які задовольнять потреби навіть найвибагливіших гурманів. 
  • Не потребує додаткового сервірування. Святкування корпоративу в офісі у багатьох асоціюється з метушнею, адже їжу потрібно не лише замовити, а й красиво оформити, проте такі правила не стосуються піци. Ви можете заказати піцу та відразу ж її подавати, адже цю їжу можна їсти руками і не лише за столом. 
  • Не залишає брудних слідів. Скористайтесь такою послугою, як доставка піци, та переконайтеся, наскільки просто та зручно її вживати без додаткових столових приборів і посуду. Просто візьміть шматочок в руки, згорніть його та скуштуйте - ви побачите, що залишитесь чистими!

Складаючи меню на корпоратив в офісі, зверніть увагу саме на піцу, адже ця страва не залишить байдужим жодного вашого колегу. Це зручна, смачна та завжди універсальна їжа, що підкорює серця вишуканим поєднанням різноманітних інгредієнтів, завдяки чому кожен знайде для себе улюблений шматочок! Невже не достатньо таких причин, щоб прийняти рішення замовити піцу Тернопіль на корпоративну вечірку?

Також вам може бути цікаво: Корпоратив в офісі: смачна доставка піци та посиденьки

 

Піца Файне Місто сподобається кожному колезі: у нас є все, чого душа забажає!

Коли ви розробляєте меню на корпоратив, завжди враховуйте смакові уподобання кожного учасника заходу, а ми, СРФМ, задовольнимо його гастрономічні потреби. Піца Файне Місто пропонується різна і серед всього колориту начинок ми радимо замовити наступні позиції:

  • “Маргариту”. Якщо вашим колегам подобається без зайвих смакових деталей піца, доставка “Маргарити” - ідеальний вихід. До речі, саме ця страва з'явилася першою. Вона отримала таку назву тому, що одного разу дуже сподобалася королеві Маргариті, яка у 1889 році прибула в Неаполь та вирішила скуштувати вуличну їжу.
  • “Пікантну Папероні”. Жоден любитель гостринки не відмовиться від доставки піци, у якій салямі пікантна ідеально гармонує з гострим перцем папероні. Ніжності та насиченого аромату страві додають сири моцарела та пармезан, які у поєднанні з базиліком, вершковим соусом та свіжими томатами черрі створюють особливу смакову композицію.
  • “Сирну”. Ваші колеги в захваті від сиру - тоді ця піца з доставкою їм неодмінно припаде до душі. До її складу входять сири моцарелла, дор блю, пармезан, смак яких доповнюють ніжний соус на основі вершків і маріо, свіженька руккола. 
  • “Капрічозу”. Відчуйте справжній смак італійської піци, у якій традиційна капрічоза чудово гармонує з ніжною моцарелою, свіжими шампіньйонами та помідорами. Насиченість аромату страві додає пікантна часникова олія.
  • “Мясну”. Щоб ваші колеги наїлись від душі, запропонуйте їм піцу з салямі, пепероні, сосисками та беконом.
  • “Крафтову”. Це наша фірмова піца, яка неодмінно сподобається прихильникам оригінальних смаків. Копа сиров'ялена, крафтова салямі та ніжна моцарела чудово поєднуються з вершковим соусом. 

Ви не лише цю піцу заказати можете, адже у нас пропонуються і інші позиції, які неодмінно підійдуть для проведення найкращої корпоративної вечірки в офісі! 

 

Що може бути зручнішим і простішим доставки піци від СРФМ?

Щоб корпоратив підняв командний дух і ще більше об'єднав працівників компанії, ми рекомендуємо замовити піцу з Пабу Файного. Доставка виконується по місту та передмісті, мінімальна вартість замовлення становить 250 грн. і 350 грн. відповідно, а при покупці страв на суму від 2000 грн. послуга надається безкоштовно! Щоб провести незабутній корпоратив і отримати завжди смачну та свіженьку піцу, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж здійснюйте замовлення онлайн на сайті fainemisto.com чи у мобільному застосунку. Доставка піци Файне Місто - це чудова можливість організувати ідеальні посиденьки з колегами, не витрачаючи зайвого часу на підготовку до даного заходу. Переглядайте у Файне Місто меню - доставка виконається швидко, святкуйте корпоратив у дружньому колі та діліться з колегами найщирішими емоціями з найсмачнішою піцою в руках! 

Наступна стаття >Наступна стаття