Плануєш зустріч з друзями? Не забудь замовити доставку піци!

2024-01-12

Через брак часу доволі часто доводиться переносити зустрічі з друзями “на потім”, проте періодично організовувати такі посиденьки потрібно. Завдяки їм, вам вдасться розслабитись і відволіктись від буденної метушні. Окрім цього, відпочинок з близькими по духу людьми заряджає радісними емоціями, що, звісно, позитивно, відображається на вашій працездатності. Ще одна перевага організації зустрічей з друзями - ви можете поділитися новинами, різноманітними подіями, що трапились у вашому житті з моменту, коли не бачилися. Так, подібні посиденьки є дуже важливими, адже вони позитивно впливають на ваш психоемоційний фон і дають змогу релакснути.

замовити піцу тернопіль

 

У нас готується найсмачніша піца у Тернополі, доставка якої можлива по місту та передмісті!

Коли ви плануєте посиденьки з друзями, ідеальним доповненням до них стане доставка піци з Файного міста. Це страва, яка полюбилась багатьом за вишуканий смак, створення відчуття ситості та те, що її можна їсти руками. Вона чудово підходить для відпочинку з компанією чи перегляду фільмів з найкращим другом або подругою. А найсмачніша піца в Тернополі готується в таких закладах нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста:

  1. Паб Файного міста. Саме у цьому легендарному пабі піца першою з'явилася в меню. Нам захотілось створити для вас щось справді особливе, а тому вирішили її готувати за унікальною технологією. Для отримання ніжного та запашного тіста використовуємо процес подвійної ферментації та борошно найдрібнішого помелу. Піца Файне місто представлена з різноманітними начинками. У меню включені як традиційні, так і авторські позиції. Цінуєте класику - оберіть легку “Маргариту” чи насичену смаком “Салямі”. А якщо ви обожнюєте куштувати щось нове, зверніть увагу на піцу “Барбекю”, “Цезар” чи українську “З салом”.
  2. Антіка. Виникло бажання замовити піцу в Тернополі, яка за смаком нічим не відрізняється від класичної неаполітанської, - оберіть страви, що готуються в ресторані італійської кухні Роад. Тут піцу замовити ви можете як традиційну, наприклад, “Маргариту”, “Салямі” чи “Капричозу”, так і нашу авторську, серед якої позиції “З анчоусами”, “Карне”, “Мотаделла”, “Тартуфо з куркою” та інші. Завдяки тому, що страви випікаються у дровяній печі, вони наповнюються унікальними смаковими нотками та отримують ідеальну структуру тіста.
  3. Роуд. Це класний вибір, коли ви хочете традиційну піцу замовити. В меню представлено понад 10 позиції такої страви, тому обирайте, які смаки та поєднання вам найбільше до душі. Нам є що вам запропонувати, а доступна ціна їжі стане прекрасним рішенням, коли плануються посиденьки середньою чи великою компанією.

Великою перевагою здійснення замовлення в Сім'ї ресторанів Файного Міста є те, що доставка піци у Тернопіль і передмістя виконується, тому ми готові задовольнити ваші гастрономічні побажання, де б ви не проводили час з друзями. Окрім цього, ви можете заказати піцу у Тернополі з різних наших закладів одночасно, а отже якщо ви обожнюєте традиційні смаки, а ваш друг - справжні неаполітанські, кожен отримає те, що хотів.

 

Яку піцу замовити радимо ми першочергово: ТОП найпопулярніших страв наших гостей!

Хочете оформити замовлення піци у Тернопіль чи приміські зони, проте не можете визначитись, яку саме обрати, ми підготували для вас ТОП страв, які наші гості обирають найчастіше. До них належать:

  • “Маргарита”, класична страва, у якій переважають легкість і лаконічність;
  • “Салямі”, теж відноситься до традиційних і стає класним рішенням, коли ви зголодніли;
  • “Капричоза”, піца, смак якої ідеально доповнюється запашними грибами;
  • “Сирна”, якщо бажаєте скуштувати гармонійне поєднання сирів різних сортів;
  • “Дьявола” або “Пікантна пепероні”, яка точно припаде до душі поціновувачам гострих відчуттів;
  • “Прошутто”, страва, що створюється з додаванням традиційної італійської шинки.

Піца у Тернополі, замовити яку ви можете в закладах нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста, - чудовий спосіб організувати класні посиденьки з друзями та підняти один одному настрій. Ми радимо організовувати зустрічі з близькими якомога частіше, аби відволіктись від буденності та насолодитися найсмачнішою піцою від СРФМ!

Читайте також: Доставка піци від Роуд - ніхто не залишиться голодним

Наступна стаття >Наступна стаття