Плануєш візит у ресторан На небо? Візьми з собою діток! Найсмачніше дитяче меню в Тернополі

2022-02-28

З появою дитини у сім'ї батьки дедалі рідше відвідують ресторани. У них виникає питання: “З ким залишити малюка, адже няням не завжди можна довіритись, а бабусі чи дідусі можуть бути зайняті іншими справами.” Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, готові Вам допомогти та зробити сімейний відпочинок по-справжньому веселим і незабутнім. Запропонуйте дитині відвідати ресторан На Небі Тернопіль. Вона себе буде почувати, як вдома. А ще ми її запросимо в дитячу кімнату, де на неї чекатиме багато цікавих і активних розваг! Ви, в свою чергу, зможете поспілкуватись наодинці, з друзями, колегами, родичами. 

Дитяче меню від На Небі: які страви можна замовити дитині?

 кафе з дитячими кімнатами ТернопільНе всі кафе з дитячими кімнатами Тернопіль можуть запропонувати меню для дорослих. Наша Дружня і щаслива Сім'я дбає як про малюків, так і Вас, шановні батьки. Ми окремо розробили для Вашого маленького чуда корисне дитяче меню. У нас є страви для діток від 6 місяців, тому ми Вас радо запрошуємо у заклад na nebi для незабутнього сімейного відпочинку. Ми пропонуємо Вашій увазі унікальне дитяче меню, яке включає наступні смаколики:

  • смачні та соковиті равіолі з дієтичною та корисною індичкою;
  • солодке та ароматне гарбузове пюре;
  • картопляне пюре, що тане в роті;
  • смачні та мініатюрні фрикадельки з індички;
  • пасту з соковитим та запашним курячим філе;
  • курочку в хрумкій паніровці для старших діток;
  • гречку в сучасному виконанні, а саме з ніжним вершковим соусом;
  • ситний та поживний курячий бульйон, що смакує по-домашньому;
  • стейк лосося на пару для юних прихильників рибки;
  • бургер з індичкою, в якому булка з хрумкою скоринкою та пухкою серединкою;
  • поживну та корисну картоплю-фрі з батата.

Оскільки майже всі дітки є ласунами, у нас створюються корисні та смачні десерти. Меню для дітей включає ніжні млинці з шоколадом і бананом, ароматні та пишні сирники зі сметанкою. Важко знайти дитяче меню в ресторанах, яке підходить для діток різного віку, проте ми, Сім'я ресторанів Файного міста, готові подбати про Вашу малечу і запропонувати їй лише найкращі смаколики. У нас вдасться відпочити як Вам, так і Вашому активному маленькому ангелятку. Ми - це про любов і турботу, сімейні цінності та виключно позитивні враження, посмішку та радість. Любов до деталей робить кожну нашу страву, в тому числі для діток, унікальною та особливою. 

Ідеальне дитяче кафе Тернопіль, де відпочивають всі, - це На Небі!

Щоб провести час з малечею, не завжди підходить дитяче кафе. Ми рекомендуємо Вам відвідати ресторан На Небі, де представлене здорове харчування для дітей меню. Ми - це не просто дитяче кафе Тернопіль. У нас пропонуються страви та напої для дорослих, завдяки чому по-справжньому відпочити вдасться кожному. Подаруйте дитині приємні емоції та море позитивних вражень, відпочиньте самі, адже Ви цього варті. Якщо цікавить кафе з дитячою кімнатою Тернопіль, обирайте ресторан На Небі. Він користується популярністю тому, що:

  • в меню представлені страви української кухні у сучасному виконанні, а також страви на грилі для дорослих;
  • для діток розроблене унікальне дитяче меню, де пропонуються лише корисні та смачні страви;
  • наші кухарі приділяють увагу подачі їжі (всі страви оформлені сучасно, а для діток - казково);
  • є можливість відпочити як дорослим, так і діткам (сучасна дитяча кімната викличе у дитини неабиякий інтерес та захоплення, а у батьків - відчуття спокою та безпеки);
  • для створення страв використовуються виключно якісні продукти перевірених постачальників.

Ласкаво просимо у заклад На Небі, де можна незабутньо провести час дружньою сім'єю. Відволічіться від буденності, подаруйте позитивні емоції собі та малечі! А ми Вам в цьому неодмінно допоможемо, адже для нас важливі сімейні цінності та цей тісний родинний зв'язок! Ознайомтесь з нашим меню та концепцією ресторану на сайті fainemisto.com. 

Наступна стаття >Наступна стаття