Плануйте корпоратив вже зараз. А про страви подбає Файне місто Паб

2023-10-16

Корпоратив - це не лише чудова нагода об'єднати колектив, а й шанс дещо урізноманітнити буденність і дати змогу працівникам відволіктись від робочої рутини. Щоб захід пройшов максимально вдало, потрібно відповідально підійти до його правильної організації. Для цього слід враховувати інтереси колег, загальну атмосферу, що панує, та зацікавленість працівників у тому чи іншому виді діяльності, до прикладу, коли плануються звичні посиденьки чи, навпаки, активний відпочинок. Звичайно, не менш важливу роль відіграє правильно складене меню на корпоратив, адже від запропонованої їжі та напоїв теж залежить обстановка та настрій працівників.

 

Їжа на замовлення і не тільки: як правильно розробити концепцію майбутнього корпоратива?

Дуже важливим моментом при організації будь-якого корпоративного заходу є вибір правильної концепції з урахуванням інтересів і побажань колег, керівництва фірми. Бувають, звичайно, подібного роду святкування і без концепції, проте у таких випадках основною стає ідея заходу, яку теж варто узгоджувати. Відштовхуючись від концепції, вам потрібно враховувати такі важливі фактори:

замовити їжу паб файного міста

  • Дрес код. Ви, звісно, можете його не пропонувати, але тоді корпоратив пройде у звичному для всіх форматі. Якщо ж ви прагнете, щоб він запам'ятався, запропонуйте учасникам заходу провести гангстерську чи гавайську вечірку, а для любителів куражу підійде party в стилі "Лас Вегас". Коли активні колеги обожнюють танцювати в стилі бугі-вугі, чудовим рішенням стане корпоратив в дусі легендарної американської кінострічки "Стиляги". А чому б не зануритися в атмосферу красивого старого фільму, де всі жінки - леді, а чоловіки - джентльмени? Ідей дрес коду та стилю оформлення вечірки насправді є безліч.
  • Вибір місця проведення заходу. Корпоратив, особливо в осінню пору, варто проводити в офісі чи ресторані, а коли хочеться відволіктись від буденності, можна орендувати будинок.
  • Меню. Їжа на замовлення має бути не лише смачною, а й універсальною, найкраще смакують на корпоративах апетитні закуски для компанії. Замовити їх ви можете в Faine misto Pub, закладі, що є невід'ємною частиною нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста. До речі, для подібних заходів також актуальною є доставка піци в Тернопіль і ближні села. Цю страву італійської кухні можна їсти руками, а ще нею дуже зручно ділитись, тому її вистачить на всіх. 

Перед тим, як замовити їжу на корпоратив, ми, СРФМ, рекомендуємо вам попередньо обдумати концепцію, і тільки після цього приступати до складання меню.

Читайте також: Доставка піци від улюбленого ресторану тернополян - Пабу Файного міста: замовляй додому або в офіс

 

Обирайте на корпоратив сети на компанію в Тернопіль і передмістя з Пабу Файного Міста!

Паб Файного Міста - легендарний заклад, звідки можлива доставка їжі у Тернопіль і передмістя. Щоб ваш корпоратив пройшов на найвищому рівні, ми радимо обрати різноманітні закуски на компанію, наприклад, сети. В меню включені набори різної ваги та наповнення. Якщо ви плануєте організувати релаксовий вечір з пінним, тоді вам сподобається "Пивний сет", а з вином - "Мікс сиров'ялених закусок". Хочете насолодитись ідеально приготовленим м'ясом і овочами-гриль з розмаїттям апетитних соусів - "Панський гриль-сет" стане кращим рішенням. Яку б позицію ви не обрали, всі наші м`ясні сети у Тернополі вважаються кращими. 

Щоб заказати їжу, що чудово доповнить корпоратив, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оберіть страви онлайн на сайті. Доставка Файне Місто обійдеться абсолютно безкоштовно, коли ви плануєте накрити щедрий стіл і гідно провести захід. Обирайте найсмачніші сети на компанію в Тернополі, закуски, піцу та інші страви, що ідеально підійдуть для корпоратива.

Наступна стаття >Наступна стаття