Пісні обіди від Na nebi: з турботою про кожного!

2021-04-12

Напевно, кожнен принаймні раз перебував у ситуації, коли, бувши на роботі, хотілося дуже смачно поїсти, а щоденне споживання їжі, яку було взято завчасно з дому, більше не приносило задоволення. Інший яскравий приклад – сонячний суботній або недільний день, який хочеться провести у колі друзів або рідних, відпочиваючи вдома, а не за традиційним кількагодинним приготуванням їжі на кухні. Якщо такі ситуації для Вас є буденними, то найкращий варіант – замовити пісні обіди від Na nebi!

Меню комплексних обідів під час посту від Na Nebi: що ми пропонуємо?

Піснеі обіди ТернопільУнікальність меню комплексних обідів Na Nebi полягає в тому, що вони відповідають актуальним запитам наших споживачів, оскільки ми піклуємось про особливості та збалансованість щоденного раціону кожного. Саме тому, навіть під час Великого посту 2021 року ми пропонуємо оновлене меню комплексних обідів та пісні смачні обіди з доставкою для усіх тернополян, приготованих відповідно до усіх харчових обмежень, аби його дотримання було не лише максимально корисним, але й приємним для Вашого організму.

Які комплексні обіди Тернопіль точно варто замовити в Na Nebi під час посту?

  • серед основних страв однозначною прихильністю користується капуста цвітна з кукурудзяним пюре, або ж для тих, хто не уявляє свого життя без картопляних страв, ми пропонуємо картоплю смажену із соковитими білими грибочками;
  • салат обов’язково стане гармонійним доповненням до основної страви, значно збагативши її неповторний смак. Під час посту радимо спробувати традиційний грецький салат або ж посмакувати неймовірне поєднання буряку та апельсинового філе в однойменному салаті;
  • і куди ж комплексний обід без першої страви? Чудовий смак легкого крем-супу з цвітної капусти неодмінно надасть Вам заряд бадьорості на другу половину дня!

Головною фішкою обідів з доставкою Na Nebi є можливість формувати комплексні обіди меню самостійно: обирайте будь-яку можливу комбінацію з двох або трьох страв та відкривайте для себе кожного дня все нові витвори кулінарного мистецтва Na nebi відповідно до свого настрою!

Умови доставка комплексних обідів Na Nebi – харчуйтесь із задоволенням!

Якщо ж Ви не маєте можливість відвідати наш заклад особисто, то доставка комплексних обідів Тернопіль – це гарна можливість насолодитись смачними і корисними стравами по демократичних цінах на роботі чи навіть у себе вдома!

Замовити їжу Тернопіль Na Nebi можна відповідно до наших умов доставки:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • вартість доставка їжі тернопіль: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна доставка при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • приймаємо замовлення на доставка комплексних обідів онлайн або за телефонами щоденно до 21:20.

Доставка комплексних обідів Тернопіль у Na Nebi – це швидка, бюджетна та чудова нагода посмакувати страви високої кухні під час посту в будь-якому куточку нашого міста та за його межами. Не зволікайте та замовляйте смачні комплексні обіди з доставкою вже зараз!

Наступна стаття >Наступна стаття