Пікантний смак східної кухні в поєднанні з нестандартними коктейлями - клубі YOUNG

2019-05-26

Простір, в якому лунає незвична музика, в якому Схід тісно переплітається з українськими реаліями, в якому азійська кухня має довершений оригінальний смак. Все це про «неправильний» нічний клуб «Янг». Тут панує атмосфера молодості і східної витонченості, вечірка має тривати і найкраще доповнення до неї – пікантний смак страв і коктейлів за особливою рецептурою.

Азіатська кухня у ресторані YOUNG: місце для вечірок, в якому кухня це найголовніша насолода!

stakanНовий лаундж-бар «Файного» є дійсно унікальним закладом у Тернополі, адже тут можна насолодитися оригінальними стравами азійських країн:

✓ Тайська кухня. ✓ В’єтнамська. ✓ Японська. ✓ І китайська кухня.

У нашому ресторані страви готуються з азійських продуктів та спецій, щоб максимально розкрити пікантний і пряний смак Сходу. Також ми відмовилися від адаптації та кулінарних переосмислень – усі страви подаються за оригінальним рецептом. Саме це є «родзинкою», яку має наш клуб. Тернопіль досі не міг запропонувати щось подібне, але відтепер для Вас працює «Янг».

Нестандартні коктейлі, які можна скуштувати тільки в Азії або у ресторані YOUNG. Заінтриговані? Тоді ми чекаємо Вас на смачну дегустацію! Сироп васабі, листя бамбуку, вустерський соус, молекулярна піна з селери – як Вам такі компоненти для коктейлю? Азійський бар у Тернополі неодмінно змусить Ваші рецептори вибухати від задоволення і жадати нових оригінальних смаків. І ми дамо Вам це.

Бар YOUNG: східні мотиви, яких не вистачало Вашим емоціям!

Заклад цікавий тим, що є місцем для вечірок, тут лунає клубна музика, можна насолодитися класними коклейлями. Але разом із тим, сім’я ресторанів «Файного Міста» прагнула створити унікальний формат клубу, в якому саме їжа і коктейлі східного напрямку матимуть пріоритетне значення.

Рамен з качкою, тайський рис з овочами і куркою, локшина удон з телятиною, в’єтнамський фреш-рол з креветками та суші – Тернопіль здивує Вас оригінальними стравами азійської кухні. Меню ресторану YOUNG передбачає також ВАО-burgers, перші страви, салати та унікальні солодощі за східними рецептами. Все це чудово поєднується з алкогольними коктейлями та оригінальними азійськими лимонадами.

Бронюйте столики та замовляйте доставку за телефоном: 097-676-77- 11. Завітайте до рarty-restaurant «Янг»: східна розкіш та дух молодості вже чекають на Вас!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття