Піца з пабу Файного міста - твоє незмінне хрумке задоволення

2022-04-28

Піца - це, напевне, єдина страва, на яку погоджуються всі. Її люблять як дорослі, так і діти. Без неї вкрай складно представити посиденьки з близькими, перегляд улюблених фільмів чи серіалів, романтичні побачення. Якщо у Вашій компанії є гурмани, то повірте, навіть вони не відмовляться від духмяної піци з соковитою начинкою. Можна зробити висновок, що ця страва об'єднує людей, дарує їм радість і посмішки! А відчуття ситості ще нікого не залишило байдужим!

 

Піца Тернопіль від пабу Файне Місто - яку страву Вам слід скуштувати першочергово?

А чи знали Ви, як створюється італійська піца з галицькими нотками у закладі Файне Місто паб? Для приготування фокачо ми використовуємо ідеально очищене та подрібнене борошно класу «00» виключно з м'яких сортів пшениці. Завдяки високому вмісту клейковини тісто виходять еластичним, ніжним. Його процес приготування на цьому не завершується. Далі воно проходить подвійну ферментацію, яка триває 24 години. За цей час тісто повністю дозріває, насичуючись неповторним смаком та чудовим ароматом. Ферментація хороша ще й тому, що дає можливість тісту швидко та легко засвоюватися в організмі. У Вас не виникне відчуття важкості та дискомфорту. Як бачите, наша піца Тернопіль особлива, не подібна на страви з інших закладів. Адже ще перед її створенням ми детально ознайомлювалися з кулінарною технікою справжніх італійських піцайоло. 

швидка доставка піци

Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, рекомендуємо Вам таку замовити піцу в Тернополі:

  1. Капрічоза. Це справжня знахідка для прихильників м'ясного. Шинка та моцарелла гармонійно поєднуються з томатами, грибами, базиліком та часниковою олією. Ми можемо Вам запропонувати помідорний або ж вершковий соус. Цей смаколик Вам неодмінно слід скуштувати! Він не лише вишуканий, а й ситний.
  2. Прошутто. Бажаєте поринути в неповторну атмосферу Італії? Тоді Вам слід цю замовити піцу з доставкою. Прошутто та ніжна моцарелла створюють незабутню смакову композицію у ансамблі з в'яленими томатами, руколою та пармезаном. Соус пропонується на помідорній основі.
  3. З куркою та дорблю. Якщо Вам подобається м'який та ніжний смак курочки, тоді Вам слід саме цю замовити піцу Тернопіль. До складу страви також входять соковитий бекон, ароматні сири пармезан, дорблю та моцарелла, солодка кукурудза. Подається піца з ніжним вершковим соусом. 

У нас Ви можете не лише насолодитись неповторним смаком піци в закладі, а й замовити доставку з Файного. Наш Паб Файне Місто знає, як задовольнити Ваші потреби та підняти Ваш настрій, де б Ви не були. Завдяки нам, Ви проведете час незабутньо та по-справжньому ситно. Адже наша піца унікальна. 

 

Швидка доставка піци Тернопіль - можливість зробити часопроведення веселим та смачним!

Цікавить доставка піци Тернопіль? Тоді Вам слід ознайомитись з деякими особливостями даної послуги. Скористатись нею ми Вам пропонуємо по телефону 098-055-77-11 , 0352-51-94-44, через безкоштовний мобільний додаток faine misto або на сайті fainemisto.com. Піца Тернопіль доставка пропонується по місту та за його межами. Від локації залежить мінімальна вартість замовлення та можливість скористатись послугою безкоштовно. 

Вам потрібна швидка доставка? Так, саме її ми пропонуємо. Швидкість приїзду кур'єра напряму залежить від його загруженості. Тому ми Вам радимо не затягувати з замовленням, а попередньо домовитись про час прибуття кур'єра. Піца доставка Тернопіль здійснюється на професійному рівні. Страви привозяться ще гарячими у спеціальному еко-посуді! Замовте піцу у нас та переконайтесь у її неповторності! Потіште себе та близьких завдяки нашим смачним та унікальним стравам! Ми - це Сім'я, яка дбає про Вашу. Для нас це поняття виходить далеко за межі виключно родинних зв'язків. Ви - наша Сім'я, а саме тому ми дбаємо про Вас, піклуємось та хочемо, щоб Ви та Ваші близькі завжди залишались усміхненими та ситими!

Наступна стаття >Наступна стаття