Піца з Антіка - топ 5 позицій аби справді ситно поїсти

2024-06-12

Наш ресторан ANTICA EATERY пропонує безліч страв італійської кухні в традиційному галицькому виконанні, які підкорюють серця багатьох поціновувачів таких відомих і популярних смаків. Однією із найактуальніших позицій вважається саме піца, адже така їжа першою викликає асоціації з кухнею Італії. Її рекомендуємо куштувати в закладі, адже вона подається зі спеціальними ножицями, за допомогою яких ви можете розділити її на скільки завгодно шматочків. А коли немає часу чи можливості завітати до нас, аби відчути весь вайб італійського шарму, з ресторану Антіка доставка піци стане чудовим рішенням. Організуйте буденні посиденьки з близькими чи невеличке святкування, а справжня італійська піца прекрасно доповнить ваш відпочинок.

замовити піцу антіка

 

Піца італійська: відкрийте з рестораном Antica Eatery неповторні смаки, що наповнюють організм енергією!

Коли виникає бажання ситно поїсти та пригостити дорогих серцю людей чимось смачненьким, до вашої уваги піца в Тернополі з нашого ресторану Антіка. До найпопулярніших позицій, які подарують заряд бадьорості та сил, ми хочемо віднести наступні:

  1. Піца з рваною телятиною. Якщо ви справді зголодніли та хочете поласувати чимось смачним і ситним, ми радимо замовити доставку піци на основі соковитої, ніжної й ароматної рваної телятини. Її витончений смак ідеально доповнюють моцарела, цибуля порей та маринована цибуля у малиновому соусі. Полюбляєте нотки пікантності - копчений перець халапеньо відразу активує ваші смакові рецептори.
  2. Піца “Прошутто Крудо”. Це справжня піца італійська, для приготування якої ми використовуємо соковиту та ніжну шинку, що тане в роті. Її смак ще краще підкреслюють томати чері, рукола, сири пармезан і страчателла.
  3. Піца “Сициліана”. Прагнете скуштувати щось незвичайне й особливе - ми радимо замовити піцу з доставкою на основі прошутто котто, традиційної салямі і надзвичайно ніжного трюфельного соусу. Смак, у якому втілена класика у тандемі з певною родзинкою, оцінять істинні гурмани.
  4. Піца “Мортаделла”. Вважаєте піцу з вареною ковбасою моветоном - ми готові розвіяти це припущення. Для цього рекомендуємо замовити піцу Тернопіль, де італійська ковбаса та мортаделла чудово поєднується з фісташками, страчателлою та ніжною моцарелою.
  5. Піца “Napoli”. Це легка неаполітанська піца, доставка якої зацікавить любителів ніжних смаків. Вершкова основа, а поверх неї салямі, витримані сири, молода моцарела, стиглі та в'ялені томати, формують неповторний смаковий тандем. 

Щоб насолодитись цими популярними позиціями, завітайте у наш заклад Antica Eatery, а коли не вистачає часу чи просто хочеться залишитись вдома, на допомогу прийде доставка піци Тернопіль і за межі міста.

Читайте також: Що варто знати перед тим, як замовити піцу на день народження?

 

У яких випадках варто замовити піцу в Тернопіль і приміські зони на доставку з ресторану Антіка?

Наш ресторан Антіка рекомендує скористатись послугою доставки, коли ви:

  • повернулись додому виснажені буденними справами;
  • плануєте зібрати компанію і організувати веселі посиденьки;
  • бажаєте подивитись цікаву кінострічку з коханою людиною чи наодинці;
  • хочете провести символічне святкування певної події;
  • маєте невимовне бажання організувати пікнік. 

У цих і інших випадках класним рішенням стане піца Тернопіль доставка. Телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж формуйте замовлення онлайн. Італійська піца Тернопіль з нашого ресторану Antika - ідеальний варіант для поціновувачів класичних смаків, що буде доречним у найрізноманітніших ситуаціях!

Наступна стаття >Наступна стаття